ΑΕΚ – Δημήτρης Μελισσανίδης: «Νόμος ό,τι ζητήσει ο Αλμέιδα, θα κάνουμε 4-5 μεταγραφές»

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά, ότι το μετεγγραφικό πλάνο για τη νέα σεζόν, θα γίνει με βάσει τις επιθυμίες του προπονητή της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραθέτει αυτή την ώρα γεύμα στους δημοσιογράφους στην OPAP Arena και στην αρχική του ομιλία, τόνισε ότι θα γίνουν 4 με 5 μετεγγραφές, ανάλογα με τα αιτήματα του Αλμέιδα για την ομάδα της νέας σεζόν.

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι που μετά από τόσα χρόνια αυτή η ομάδα έχει πρωτάθλημα και το Κύπελλο δικό μας», είπε αρχικά ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ. «Σήμερα θέλω να σας πω τα νέα πλάνα μας που σκεφτόμαστε να κάνουμε άμεσα μετά το γήπεδο μας», ανέφερε αρχικά ο “ισχυρός άνδρας” της Ένωσης και πρόσθεσε: «Μετά ό,τι θέλετε να ρωτήσετε σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο έχω πει πολλές φορές, θα το πω και σήμερα. Ό,τι ζητήσει ο προπονητής, θα το κάνω, 4-5 μεταγραφές, είμαστε έτοιμοι, πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διακριθεί και στην Ευρώπη. Θα γίνει ό,τι θέλει ο Αλμέιδα, είναι νόμος».

To άρθρο ΑΕΚ – Δημήτρης Μελισσανίδης: «Νόμος ό,τι ζητήσει ο Αλμέιδα, θα κάνουμε 4-5 μεταγραφές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog