ΑΕΚ: Το video από τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου στην OPAP Arena

Η κάμερα του ΑΕΚ TV βρέθηκε τη Δευτέρα (29.05) στην OPAP Arena και κατέγραψε εικόνες και στιγμές από τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του γηπέδου.

Το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαΐου, τελέστηκαν με λαμπρότητα τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου της του Θεού Σοφίας και του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Λουκά του εν Στειρίω, το οποίο βρίσκεται στο νέο γήπεδο της ομάδας μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την Ακολουθία των Θυρανοιξίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ, παρουσία σύσσωμης της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

“Θέλω να κάνω στο χώρο αυτό ένα παρεκκλήσι, για να συνδέεται με τις ρίζες που έχει η ομάδα μας, με τις ρίζες που έχει αυτό το ιστορικό σωματείο με την Ορθοδοξία, με την πίστη μας” είχε εκμυστηρευτεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κάτι που ο σεβασμιότατος αποκάλυψε.

Μάλιστα, κάλεσε τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, να προχωρήσει και σε μια συμβολική κίνηση, με το να ανάψει το πρώτο καντήλι στο παρεκκλήσι.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν εκεί και κατέγραψε εικόνες και στιγμές από την τελετή…

To άρθρο ΑΕΚ: Το video από τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου στην OPAP Arena δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog