Βασίλης Πορφυράκης: Με τη Ματίνα είμαστε σαν παντρεμένοι, δεν είναι στα σχέδιά μας να παντρευτούμε

«Έχω μεγαλώσει τρία παιδιά, δεν θέλω άλλο», λέει ο Βασίλης Πορφυράκης.

Ο Βασίλης Πορφυράκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και την Ξανθίππη Βουτσαλά. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, το ενδεχόμενο ενός γάμου ή ενός παιδιού με τη σύντροφό του, Ματίνα Νικολάου, ενώ αποκάλυψε και τις τηλεοπτικές προτάσεις που τους έχουν γίνει από κοινού.

«Με τη Ματίνα είμαστε σαν παντρεμένοι, δεν είναι καν μέσα στα σχέδιά μας να παντρευτούμε. Είναι ασήμαντο αυτή τη στιγμή. Το δέσιμο αυτού του μυστηρίου είναι πάρα πολύ σπουδαίο αλλά σίγουρα αυτό πρέπει να συνδέεται και με την οικογένεια», δηλώνει ο Βασίλης Πορφυράκης.

«Είμαστε εντάξει με τον Παναγιώτη, που έχει η Ματίνα, εγώ δεν θέλω παιδί, οπότε είμαστε εντάξει με αυτή τη συνθήκη. Έχω μεγαλώσει τρία παιδιά, τα αδέλφια μου. Αν κάποια στιγμή θελήσω, υπάρχει και η επιλογή να υιοθετήσω», εξομολογείται στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Ο Βασίλης Πορφυράκης αποκάλυψε πως του έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση εκπομπών στην τηλεόραση από κοινού με τη Ματίνα Νικολάου, όμως αυτό είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει κανέναν από τους δυο.

 

Πώς σχολιάζει τον ντόρο που προέκυψε με τους δημοσιογράφους στην κάλυψη του γάμου του Πάνου Μουζουράκη;

«Έχετε και οι δύο πλευρές τα δίκια σας. Και εσείς οι δημοσιογράφοι που θέλατε να είστε εκεί αλλά και ο Πάνος που ήθελε την ιδιωτικότητά του. Κι εγώ θα το επιθυμούσα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Πορφυράκης.

To άρθρο Βασίλης Πορφυράκης: Με τη Ματίνα είμαστε σαν παντρεμένοι, δεν είναι στα σχέδιά μας να παντρευτούμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog