Γιάννης Αϊβάζης: Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μια συγγνώμη θα ήταν αρκετή

“Έγινε κάτι απαράδεκτο πίσω από τις κάμερες στο Asia Epxress” ομολογεί ο Γιάννης Αϊβάζης.

Για το Asia Express αλλά και το παλαιότερο Survival Secret μίλησε, μεταξύ πολλών άλλων, ο Γιάννης Αϊβάζης στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωινό της Πέμπτης στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα στο MEGA. 

“Το Asia Express ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Κουραστικό, δύσκολο και είδατε το 5% από ότι συνέβη γενικά σε όλο αυτό το ταξίδι.

Σίγουρα μου έβγαλαν έναν άλλο χαρακτήρα προς τα έξω. Έγινε κάτι απαράδεκτο πίσω από τις κάμερες, κάτι το οποίο ηθικά δεν το δέχομαι. Αυτό με επηρέασε σε όλο το κομμάτι του ταξιδιού”.

“Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μια συγγνώμη θα ήταν αρκετή, ακόμα και τώρα, απέναντι σε αυτό από το συγκεκριμένο άτομο που εμπλέκεται σε αυτό αλλά δεν πειράζει.

Αυτό είναι ως προς γνώση για να ξέρουμε από εδώ και πέρα πως θα συμπεριφερόμαστε” τόνισε ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης.

“Το Survival Secret ήρθε σε μια εποχή που είχαν πλησιάσει όλους μας, όλους τους συμμετέχοντες που ήταν ένα καλό ουσιαστικά κάστινγκ. Μετά την επιτυχία του Survivor θέλαμε να μπορέσουμε να στηρίξουμε μια ελληνική παραγωγή.

Δυστυχώς δεν μπόρεσε να στηριχθεί αυτό το πράγμα, για πολλούς και διάφορους λόγους. Εκτέθηκαν πολύ, μάλιστα, γυρισματικά και σαν τοποθεσία στον τηλεθεατή.

Δεν θα το ξανάκανα” πρόσθεσε, επίσης, ο Γιάννης Αϊβάζης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο Μεγάλο Κανάλι.

To άρθρο Γιάννης Αϊβάζης: Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μια συγγνώμη θα ήταν αρκετή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog

Generated by Feedzy