Γιούλη Ηλιοπούλου: Οι «Λογοδοσμένοι», το «Καλημέρα Ζωή» και ο δεύτερος γάμος της

Η Γιούλη Ηλιοπούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλάει για την επιστροφή της στο θέατρο μετά από αποχή 12 χρόνων.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός Γιούλη Ηλιοπούλου θυμάται στην «Ελένη» την τηλεοπτική της επιτυχία οι «Λογοδοσμένοι» που την ταύτισε ο κόσμος και στιγματίστηκε η καριέρα της, για τον δεύτερο γάμο της μετά από 14 χρόνια σχέσης και για την κόρη της Κρύστελ που την έκανε σε μικρή ηλικία και – όπως λέει – μεγάλωσαν μαζί.

«Την ματαιοδοξία την είχα στα νεανικά μου χρόνια μετά μου πέρασε, με νοιάζουν πιο ουσιαστικά πράγματα. Τη δεκαετία των 90s βγήκε η Ελένη Μενεγάκη, η Ρούλα, η Στεφανίδου, κορίτσια που είχαν λόγο, έφερναν νούμερα και ήθελε ο κόσμος να τα δει», σχολίασε αρχικά.

Στην συνέχεια παραδέχθηκε: «Θυμώνω όταν θυμούνται μόνο τους ”Λογοδοσμένους” από την καριέρα μου». Οι τηλεθεάσεις τότε ήταν συγκλονιστικά μεγάλες και μου βάλανε ταμπέλες. Όταν μπήκα στο «Καλημέρα Ζωή» η τηλεθέαση έφτανε στο 55%, αλλά, δεν έγινε ταμπέλα.

Δεν γίνεται να μην ταυτιστείς όταν κάνεις τόσο πολύ καιρό μία τόσο μεγάλη εμπορική επιτυχία. Επειδή ήμουν ανασφαλής και βλέποντας μεγάλους ηθοποιούς να είναι δύσκολα οικονομικά, ασχολήθηκα και με τις παραγωγές».

Για τη σχέση που έχει χτίσει με την κόρη της, η Γιούλη Ηλιοπούλου ανέφερε:

«Όταν γέννησα την Κρύστελ έδωσα προτεραιότητα εκεί. Άφησα την καριέρα μου για να ασχοληθώ με το παιδί μου. Ναι, ήμουν των σχέσεων, 17 χρόνια ήμουν παντρεμένη και με τον τωρινό μου σύζυγο Αντώνη Μακρογιάννη είμαστε 15 χρόνια μαζί. Με τον Αντώνη συζούσαμε 14 χρόνια μέχρι να αποφασίσουμε να παντρευτούμε. Εννοείται ότι πήρα τη συγκατάθεση της κόρης μου για να ξαναπαντρευτώ».

 

 

To άρθρο Γιούλη Ηλιοπούλου: Οι «Λογοδοσμένοι», το «Καλημέρα Ζωή» και ο δεύτερος γάμος της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Latest from Blog