Γιώργος Γιαννόπουλος: Δεν μου έχει γίνει κρούση για να ξαναγίνει το Σόι

Όσα είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος για την πολυσυζητημένη επιστροφή της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς!

Τόσο στη δημοφιλία που απέκτησε μέσα από την κωμωδία “Το σόι σου” του Alpha όσο και το νέο τηλεοπτικό βήμα της συναδέλφου του, Βάσως Λασκαράκη μίλησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

“Είμαι χαρούμενος που το “Σόι σου” παίζεται ακόμα και κάνει υψηλά νούμερα γιατί απογειώθηκε, όπως λέμε, η δημοφιλία μου μέσα από την σειρά. Είμαι από τους πρώτους που έχω πει ότι δεν έπρεπε να διακοπεί τότε αλλά, τώρα, το κανάλι τι συμφέρον είχε…

Δεν μπορώ να μπω στα λογιστικά και τα οικονομικά του καναλιού. Είναι μια σειρά που αγαπήθηκε, κάναμε για πέντε χρόνια γυρίσματα και πέντε χρόνια μετά παίζεται σε επαναλήψεις.

Εδώ μεγαλώνει γενιές! Οπότε και να ξαναγίνει, πιστεύω ότι όλοι θα μπούμε στο πλατό με πολλή αγάπη” τόνισε, αρχικά, ο ηθοποιός.

“Εμένα προσωπικά δεν μου έχει γίνει κρούση για να ξαναγίνει η σειρά. Το σκέφτονται σοβαρά εδώ και χρόνια αλλά δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν έχει γίνει. Μακάρι να γίνει!

Αν δεν έχει τη δυνατότητα το κανάλι ή εμείς οι ηθοποιοί να είναι κάθε εβδομάδα, θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε σαν οικογένεια… Χριστούγεννα, Πάσχα, τις Απόκριες και το καλοκαίρι που θα πάμε διακοπές! Μια στο τόσο και θα είχε ενδιαφέρον αυτό”.

Παράλληλα, δε, όταν ο Γιώργος Γιαννόπουλος ρωτήθηκε για το Break με την Βάσω Λασκαράκη δήλωσε τα εξής. “Δεν το ήξερα! Ωχ, Βάσω μου, καλή επιτυχία κοριτσάκι μου! Άνετα θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή της με αγκαλιές και φιλιά”

To άρθρο Γιώργος Γιαννόπουλος: Δεν μου έχει γίνει κρούση για να ξαναγίνει το Σόι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog