Γιώργος Μπένος στο «Night Out»: Με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα πολλή παρέα με κορίτσια

Ο ηθοποιός Γιώργος Μπένος έδωσε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο «Night Out» και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, και αναφέρθηκε και στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχθηκε στο στούντιο του «Night Out» τον Γιώργο Μπένο. Ο νεαρός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Maestro» έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή του, τα επαγγελματικά του αλλά και για το Maestro και τις συνεργασίες του.

Ο Γιώργος Μπένος μίλησε για το bullying που δεχόταν στο γυμνάσιο, επειδή όπως είπε, έκανε πολλή παρέα με… κορίτσια.

«Τα αρνητικά της κλειστής κοινωνίας είναι ότι θα πει κάποιος ευκολά κάτι αρνητικό για σένα. Θα σε κρίνει και υπάρχει πολύ το τι θα πει ο κόσμος», ανέφερε ο Γιώργος Μπένος.

«Στο γυμνασιακό επειδή έκανα πολλή παρέα με κορίτσια από ότι αγόρια, έλεγαν “γιατί κάνει παρέα με κορίτσια, μήπως είναι γκέι; Που δεν είναι το θέμα να είσαι ή αν δεν είσαι, είναι γιατί να σε κρίνει κάποιος για κάτι», συνέχισε.

«Στην αρχή το πήρα βαρέως, μου δημιούργησε κλείσιμο στον εαυτό μου. Δέχθηκα bullying με απειλητικά ραβασάκια», αποκάλυψε ο Γιώργος Μπένος.

To άρθρο Γιώργος Μπένος στο «Night Out»: Με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα πολλή παρέα με κορίτσια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Latest from Blog

Generated by Feedzy