Δέσποινα Καμπούρη: Αισθάνθηκα την ανάγκη να σταματήσω από την τηλεόραση, να μην κρίνομαι για ό,τι λέω δημόσια

Μία αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην «Ελένη» η παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στους λόγους που την κράτησαν μακριά από την τηλεόραση.

Η Δέσποινα Καμπούρη αναφέρθηκε στο άγχος της πρεμιέρας του «Πάμε Δανάη», ενώ μίλησε και για τις κόρες της, δηλώνοντας πως όσο εκείνες μεγαλώνουν ταυτόχρονα αυξάνονται και οι αγωνίες.

«Τώρα έχω αρχίσει και βλέπω μπροστά μου να εκτυλίσσεται η εφηβεία. Όσο μεγαλώνει η μεγάλη μου κόρη με δυσκολεύει περισσότερο και νιώθω ότι κάνω μεγαλύτερη υπομονή μαζί της.

Η μικρή μου κόρη είναι πιο καλλιτεχνική φύση, θα μπορούσε να γίνει youtuber. Η μεγάλη μου κόρη κάνει πρωταθλητισμό στο τένις και είμαι η μεγαλύτερη της θαυμάστρια. Είναι πολύ δύσκολο στην ηλικία των 12 να θυσιάζεις πράγματα και να ακολουθείς μία συγκεκριμένη διατροφή», δήλωσε.

Στη συνέχεια, η Δέσποινα Καμπούρη αναφέρθηκε και στην απουσία της από την τηλεόραση:

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να σταματήσω από την τηλεόραση, να μην κρίνομαι για ό,τι λέω δημόσια. Πιέστηκα από την τηλεόραση κάποτε και αυτή είναι η πραγματικότητα», είπε.

«Όταν σταμάτησα την τηλεόραση τα παιδιά μου ήταν σε πολύ μικρή ηλικία και σκέφτηκα ότι ο χρόνος δεν ξαναγυρίζει πίσω.

Μου έλειψε λίγο προς το τέλος η τηλεόραση και ήθελα να βγω από το γραφείο και να περιποιηθώ τον εαυτό μου».

 

To άρθρο Δέσποινα Καμπούρη: Αισθάνθηκα την ανάγκη να σταματήσω από την τηλεόραση, να μην κρίνομαι για ό,τι λέω δημόσια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Latest from Blog