Ελένη Μενεγάκη: Έχω παίξει δυο χρόνια σε σειρά, δεν δήλωσα ηθοποιός

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν μια εκπομπή. Μια απ’ αυτές, η Βάσω Λασκαράκη, η οποία βρέθηκε σήμερα (09.11.2023) στον καναπέ απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη.

Η Βάσω Λασκαράκη ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες να παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ την εκπομπή Break. Με αφορμή τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε την εποχή που έπαιζε στο «Πάτερ Ημών» του Αλέξανδρου Ρήγα.

«Και τελικά ποιος είναι ο δικός μας χώρος; Δεν κατάλαβα. Κι εγώ θυμάμαι ότι έχω περάσει ως guest από σειρά, δεν έγινα ηθοποιός. Έχω παίξει και δυο χρόνια σε σειρά αλλά ποτέ δεν δήλωσα ηθοποιός», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να το κάνει κανείς, επειδή μαθαίνει απ’ έξω πέντε λόγια.

Θα μου πεις… και πόσα χρόνια έκανες να παραδεχθείς η ίδια στον εαυτό σου ότι: εγώ τώρα λέγομαι παρουσιάστρια; Αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία. Φέτος συζητιέται πάρα πολύ αν οι ηθοποιοί επιτρέπεται να κάνουν τηλεπαιχνίδια κι άλλα πράγματα. Δεν ξέρω μέχρι πού υπάρχει ένα όριο και ποιος το ορίζει», συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ νομίζω ότι ο καθένας, αν μπορεί να κάνει κάτι και όχι απλά το πιστεύει ο ίδιος αλλά του το έχουν πει και άνθρωποι του χώρου που γνωρίζουν πραγματικά αν το μπορεί, γιατί να μην το κάνει; Έτσι το βλέπω εγώ και πιστεύω ότι όλοι έτσι το βλέπουν. Μην κοιτάς που γίνεται κάποιες φορές συζήτηση», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: Έχω παίξει δυο χρόνια σε σειρά, δεν δήλωσα ηθοποιός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog