Ελένη Χατζίδου: Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος

Πως αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου στα μηνύματα που δέχεται στα social media;

Αφοπλιστική ήταν η Ελένη Χατζίδου, το πρωινό της Παρασκευής, στον αέρα της εκπομπής Breakfast@Star με αφορμή το πλήθος μηνυμάτων που δέχεται σε καθημερινή βάση στα social media σχετικά με κιλά της και την… εγκυμοσύνη.

“Κάθε μέρα, αλήθεια, θα βρω ένα μήνυμα στο Instagram ή ένα σχόλιο “να πούμε με το καλό;”. Προχθές μου έστειλε μήνυμα μια κοπέλα που έγραφε “πάρα πολύ χάρηκα για σένα”, προφανώς για να πω ευχαριστώ και να πει “α, είδες το βρήκα πως είσαι έγκυος.

Πραγματικά δεν είναι θέμα που μπορείς να φουσκώσεις μόνο από τα όσπρια, είναι θέμα από τις πρασινάδες και τα γαλακτοκομικά” τόνισε, αρχικά η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του STAR.

“Θέλω να πω καταρχάς πως αν είμαι έγκυος, πες ότι είμαι εγώ τώρα, δεν θα στο πω! Όχι ακόμα! Θέλω τον χρόνο μου, καταλαβαίνεις.

Αλλά πες μου εσύ, τώρα, με αυτή την κοιλιά θεωρείς ότι είμαι έγκυος ή ότι με έχει πρήξει κάτι που έφαγα στο μπρέικ;”.

“Μην την κάνετε αυτή την ερώτηση! Δεν είναι ωραία ερώτηση! Αν θέλουμε θα το πούμε εμείς. Μην ρωτάς αυτό το πράγμα κατευθείαν επειδή με βλέπεις λίγο να φουσκώνω.

Είναι αυστηρά προσωπικό και νιώθω πάρα πολύ άσχημα, δεν μπορώ να κρυφτώ” συμπλήρωσε, ακόμα, η Ελένη Χατζίδου το πρωινό της Παρασκευής στο STAR.

To άρθρο Ελένη Χατζίδου: Κάθε μέρα με ρωτάνε αν είμαι έγκυος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog

Generated by Feedzy