Ιωάννα Βάσσου: Από 6 ετών φορούσα σακάκια της μαμάς μου και έλεγα ειδήσεις μπροστά στον καθρέφτη

“Δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν αλλά όταν στεναχωρήσω κάποιον, επειδή είμαι σκύλα στη δουλειά, το επόμενο λεπτό θα πάω, θα τον αγκαλιάσω και θα του ζητήσω συγγνώμη” ανέφερε η Ιωάννα Βάσσου.

Η Ιωάννα Βάσσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24 και μίλησε για την εμπειρία της στην δημοσιογραφία και το πως θέλει να είναι η ίδια στην δουλειά της.

«Εγώ θα πω την καλή κουβέντα, όμως θα πω και το κακό. Την ειλικρίνειά μου την έχω πληρώσει πολλές φορές. Είμαι πολύ straight άνθρωπος, δε μπορώ να πω ψέματα, δε μπορώ να προσποιηθώ», παραδέχεται η Ιωάννα Βάσσου.

«Κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια, τα έχω καλά με τη συνείδησή μου. Δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν αλλά όταν στεναχωρήσω κάποιον, επειδή είμαι σκύλα στη δουλειά, το επόμενο λεπτό θα πάω, θα τον αγκαλιάσω και θα του ζητήσω συγγνώμη», εξομολογείται στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

«Είμαστε πάνω απ’ όλα επαγγελματίες. Θέλω λίγα δευτερόλεπτα πριν βγω στον αέρα – μην πω λεπτά και φανώ υπερβολική – να είναι όλα τέλεια.

Να έχω τα χαρτιά μου, το autocue μου, να ξέρω ότι στο κοντρόλ είναι όλα σούπερ, ότι όλοι οι δημοσιογράφοι είναι στις θέσεις τους και να επικρατεί απόλυτη ησυχία στο πλατό. Έχω βιονικό αυτί και μου προκαλεί εκνευρισμό όταν έχει φασαρία», αποκαλύπτει η Ιωάννα Βάσσου.

«Αγαπώ πάρα πολύ τους συνεργάτες μου, δεν είμαι μόνο εγώ που βγαίνω στο δελτίο. Επίσης, χαμογελάω στους συντάκτες για να τους χαλαρώσω, ειδικά τα πιο νέα παιδιά που είναι αγχωμένα.

Τους χαμογελάω, τους κλείνω το μάτι και τους λέω: είμαι εγώ εδώ, όλα θα πάνε καλά», περιγράφει στη συνέχεια η Ιωάννα Βάσσου.

To άρθρο Ιωάννα Βάσσου: Από 6 ετών φορούσα σακάκια της μαμάς μου και έλεγα ειδήσεις μπροστά στον καθρέφτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog

Generated by Feedzy