Κάρπαθος: Η απάντηση του εστιατορίου που τηγάνιζαν ζωντανά ψάρια

Απάντηση αναφορικά με τις καταγγελίες που έγιναν, αλλά και το σάλο που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφορά με το βίντεο που κυκλοφόρησε και δείχνει ψάρια να τηγανίζονται ζωντανά, έδωσε στη δημοσιότητα η διεύθυνση του εστιατορίου μέσω του δικηγόρου τους.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στα social media προκαλώντας αποτροπιασμό. Στην απάντησή του, το εστιατόριο σημειώνει μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το μεμονωμένο αυτό συμβάν, καθώς είναι εκ διαμέτρου αντίθετο στις αρχές και τις αξίες μας».

«Εναντιωνόμαστε κατηγορηματικά σε τέτοιου είδους ενέργειες»

Και συνεχίζει η διεύθυνση του εστιατορίου σύμφωνα με τη rodiaki.gr:

«Τονίζουμε πως επ’ ουδενί δεν αποτελεί πρακτική του καταστήματος μας ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων και πως εναντιωνόμαστε κατηγορηματικά σε τέτοιου είδους ενέργειες».

Αναλυτικά η απάντηση του εστιατορίου για το τηγάνισμα ζωντανών ψαριών

«Αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια αναφορικά με το δυσάρεστο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο κατάστημά μας και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το μεμονωμένο αυτό συμβάν, καθώς είναι εκ διαμέτρου αντίθετο στις αρχές και τις αξίες μας.

Τονίζουμε πως επ’ ουδενί δεν αποτελεί πρακτική του καταστήματος μας ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων και πως εναντιωνόμαστε κατηγορηματικά σε τέτοιου είδους ενέργειες. Τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε το ζήτημα πολύ σοβαρά υπόψιν μας και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων και η με σεβασμό μεταχείριση των ζώων παραμένουν στο επίκεντρο της λειτουργιάς μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και υποσχόμαστε μέσω της πολύτιμης ανατροφοδότησης σας να βελτιώνουμε συνεχώς κάθε διάσταση της ποιότητας των υπηρεσιών μας».

#ΚΑΡΠΑΘΟΣ #ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ #ΤΗΓΑΝΙ #ΨΑΡΙΑ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Latest from Blog