Κυριάκος Κυανός: Είχα καρκίνο, η θεραπεία ήταν σε πειραματικό στάδιο και πήρα το ρίσκο

«Αν δεν πάθαινα το ατύχημα, δεν θα ανακάλυπτα πως είχα καρκίνο», λέει ο Κυριάκος Κυανός.

Ο Κυριάκος Κυανός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη μάχη του με τον καρκίνο.

«Ασχολούμαι 30 χρόνια με το τραγούδι, έχω βιώσει ανταγωνισμό και πισώπλατα μαχαιρώματα. Υπάρχουν άνθρωποι που ζηλεύουν το χρόνο που τραγουδάς και χαμηλώνουν τα μικρόφωνα. Στην περίοδο του κορονοϊού είχα σκεφτεί να αλλάξω επάγγελμα. Ανοίχτηκα σε άλλες δουλειές. Έχω δουλέψει ως σερβιτόρος, ντελιβεράς, ελαιοχρωματιστής και βοσκός», είπε αρχικά ο Κυριάκος Κυανός.

Ο Κυριάκος Κυανός ανέφερε στη συνέχεια: «Η σύζυγός μου ήταν δίπλα μου στις δύσκολες καταστάσεις και μου έδωσε δύναμη. Έφτασα κοντά στην κατάθλιψη όταν πέρασα ένα θέμα υγείας. Είχα καρκίνο στον πνεύμονα και μετά έκανε μετάσταση στον προστάτη. Ανακάλυψα τον καρκίνο όταν είχα ένα ατύχημα στο πόδι που δεν θεραπευόταν.

Πήγα κι έκανα εξετάσεις. Αν δεν πάθαινα το ατύχημα, δεν θα ανακάλυπτα τον καρκίνο. Τον πέτυχα στο πρώτο στάδιο και τον πρόλαβα. Η θεραπεία που δέχτηκα να κάνω ήταν σε πειραματικό στάδιο και πήρα το ρίσκο να την ακολουθήσω».

 

Κλείνοντας, ο Κυριάκος Κυανός μίλησε για το ζάχαρο και έκανε έκκληση σε όλο τον κόσμο: «Μετά από τον καρκίνο μάς ήρθε το ζάχαρο και κάνω ενέσεις. Δεν μπορώ να βρω ενέσεις για το ζάχαρο. Σταματήστε να κάνετε δίαιτες με τις ενέσεις των διαβητικών».

To άρθρο Κυριάκος Κυανός: Είχα καρκίνο, η θεραπεία ήταν σε πειραματικό στάδιο και πήρα το ρίσκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog