Λιάγκας και Καινούργιου σε απίστευτο on air καυγά

Γιώργος Λιάγκας και Κατερίνα Καινούργιου είναι οι πρωταγωνιστές της νέας, απίστευτης, κόντρας που μάλιστα εκτυλίχθηκε σε… ζωντανή σύνδεση.

Αφορμή ήταν τα όσα έγιναν στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Όταν ο Πέτρος Κουσουλός έκανε δηλώσεις στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, συγγενείς της κατηγορούμενης του επιτέθηκαν φραστικά. Στη συνέχεια, με τα δικαστήρια συνδέθηκε και η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η δημοσιογράφος της Super Κατερίνα προσπάθησε να βάλει το κινητό της στο αφτί του Πέτρου Κουσουλού. Και κάπου εκεί, ξεκίνησε ο… on air καυγάς!

Ο Γιώργος Λιάγκας σε έξαλλη κατάσταση διέκοψε τη σύνδεση, λέγοντας: «Μην το κάνετε αυτό είναι ντροπή, είναι ντροπή. Είναι ντροπή όλο αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή! Πάρτε το! Δεν θέλω αυτή τη δημοσιογραφία! Πάρτε το! Παρακαλώ πολύ πάρτε το!

Όλο το ξεφτιλίκι αυτό! Να πάνε να του χώνουνε μικρόφωνα, τηλέφωνα δεν το δέχομαι εγώ! Πάρτε το δικό σας! Δεν θέλω αυτή την τηλεόραση. Κόντρες έριδες και κατιναριό! Να το κάνουν άλλοι, όχι εγώ!».

Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα Καινούργιου, έκπληκτη στον αέρα της δικής της εκπομπής, είπε τα εξής: «Μιλούσε σε άλλο κανάλι, συμβαίνουν κι αυτά. Ήταν ζωντανή σύνδεση; Δεν το κατάλαβα παιδιά, δεν είναι σωστό για τους άλλους, εντάξει.

Με συγχωρείτε λίγο παιδιά! Ψυχραιμία και πάνω! Δεν το κατάλαβα ότι ήταν σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους! Συγγνώμη ζητάω και από τον Γιώργο Λιάγκα και από τον συνάδελφο. Δεν το κατάλαβα ότι ήταν live, συγγνώμη!

 

«Μπήκαμε σφήνα στο live του άλλου και μη φανώ και αγενής μέσα σε όλα ξανά. Να πούμε όμως και την αλήθεια. Έδινε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα και οφείλουμε να το σεβαστούμε αυτό… και ξαφνικά όταν έγινε το ξέσπασμα, πήγαν και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι. Οπότε σεβόμαστε αυτό και ζητάμε συγγνώμη, δεν το γνώριζα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

To άρθρο Λιάγκας και Καινούργιου σε απίστευτο on air καυγά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog