Μίνα Χειμώνα: Δεν με ενοχλεί που με θυμούνται ως Ηλέκτρα, αλλά με πικραίνει λίγο

«Τους απείλησα τηλεφωνικά να μην ξαναγραφτεί κάτι», είπε η Μίνα Χειμώνα.

Η Μίνα Χειμώνα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τη Νάντια Ρηγάτου. Η ηθοποιός μίλησε για την απόσταση που κράτησε από την τηλεόραση, το «Καλημέρα Ζωή» και το ρόλο της Ηλέκτρας, αλλά και τα δημοσιεύματα που την έκαναν να πάρει τηλέφωνο.

«Έχω κρατήσει απόσταση από την τηλεόραση και εστίασα περισσότερο στα θεατρικά δρώμενα. Δεν με ενδιέφεραν κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις που μου είχαν γίνει στο παρελθόν.

Οι Ψυχοκόρες ήταν μια συγκυρία, το είδα σαν ρόλο θεατρικό και ήθελα να το κάνω πολύ διαφορετικό γιατί κάνω μία περίεργη φιγούρα.

Έχω ζήσει το καθημερινό σίριαλ για 10 χρόνια, είναι σκληρή στρατιωτική ζωή που δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα», είπε αρχικά η Μίνα Χειμώνα.

Η Μίνα Χειμώνα είπε στη συνέχεια: «Όταν έκανα το “Καλημέρα Ζωή” έκανα παράλληλα και θέατρο και είχα συμφωνήσει ότι δεν θα το σταματήσω το θέατρο. Και στην Επίδαυρο που πήγαινα για παραστάσεις, έπαιρνα ειδική άδεια.

Ο κόσμος ακόμα με θυμάται από αυτό το σίριαλ. Η αναγνώριση έρχεται μέσω της τηλεόρασης. Δεν με ενοχλεί που με θυμούνται ως Ηλέκτρα, αλλά με πικραίνει λίγο».

Κλείνοντας, η Μίνα Χειμώνα είπε: «Κάποιες φορές με ενοχλούσε που γράφονταν πράγματα για την προσωπική μου ζωή. Υπήρχε και “κίτρινος” τύπος. Είχε γραφτεί ένα ψευδές ρεπορτάζ, δεν κινήθηκα νομικά, αλλά τους απείλησα τηλεφωνικά να μην ξαναγραφτεί κάτι».

To άρθρο Μίνα Χειμώνα: Δεν με ενοχλεί που με θυμούνται ως Ηλέκτρα, αλλά με πικραίνει λίγο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog