Νίνα Βλάχου: Θεωρώ τραγικό να λύνουν τις διαφορές τους στον αέρα

«Δεν αρκεί η καλή εμφάνιση πρέπει να ξέρεις να μιλάς στην τηλεόραση» υπογραμμίζει η Νίνα Βλάχου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Νίνα Βλάχου το μεσημέρι της Κυριακής (19.11.2023), στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και την Ελπινίκη Τρουλλινού, όπου και εστίασε στους τηλεοπτικούς καβγάδες και την απώλεια του συζύγου της.

«Σε αυτή την δουλειά υπάρχει ανταγωνισμός. Κάποια στιγμή παίζαμε “ξύλο” για τα θέματα. Ήταν πιο δύσκολα για τις γυναίκες γιατί εμείς έπρεπε να κάνουμε διπλό αγώνα για να διακριθούμε. Θαυμάζω πολύ το ανδρικό φύλο, πιστεύω στην ισότητα αλλά πάντα χέρι – χέρι με τον άνδρα. Την πρώτη φορά που είπα δελτίο έτρεμαν όλα πάνω μου. Ακόμα και τα χείλη μου.

Μια φορά είχα πάθει κολικό νεφρού την ώρα του δελτίου κι επειδή δάκρυσα από τον πόνο για μία εβδομάδα δεν είπα το δελτίο» δήλωσε αρχικά η έμπειρη δημοσιογράφος προσθέτοντας εν συνεχεία τα εξής.

«Το θεωρώ τραγικό να λύνουν τις διαφορές τους στον αέρα. Δεν μου αρέσει να βλέπω στην τηλεόραση μία εκπομπή η οποία αναπαράγει τι λέει η άλλη εκπομπή. Η τηλεόραση είναι ένα οπτικοακουστικό μέσο. Δεν αρκεί η καλή εμφάνιση πρέπει να ξέρεις να μιλάς, να έχεις παιδεία.

Οι υπερβολές με τα μεγάλα σκουλαρίκια και τις χίλιες μπούκλες που βλέπω στην τηλεόραση δεν μ’ αρέσουν. Μία είδηση που τότε δεν θα δίναμε σημασία, σήμερα γίνεται θέμα».

 

«Νομίζω σε όλα τα μάτια ξεχωρίζουν ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Σία Κοσιώνη και φυσικά ο Σταμάτης Μαλέλης που είναι backstage, αλλά είναι καταπληκτικός. Όπου πάει ο Σταμάτης Μαλέλης τα κάνει θησαυρό» εξομολογήθηκε, επίσης, η Νίνα Βλάχου στο MEGA.

To άρθρο Νίνα Βλάχου: Θεωρώ τραγικό να λύνουν τις διαφορές τους στον αέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog