Ναταλί Κάκκαβα: Ο Γρηγόρης με κάνει και νιώθω μεγάλη ασφάλεια

«Έχω μάθει στη ζωή μου ποτέ να μη λέω ποτέ», λέει η Ναταλί Κάκκαβα.

Στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Ναταλί Κάκκαβα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα και τα παιδάκια τους.

Σου λείπει η τηλεόραση;

Εγώ εργάζοµαι στην τηλεόραση τα τελευταία είκοσι δύο χρόνια, µε ένα διάλειµµα δύο ετών. Φυσικά, είναι η δουλειά που λατρεύω, φυσικά είναι η συνήθεια, φυσικά την αγαπώ και, ναι, µου λείπει.

Σε γνωρίσαµε ως παρουσιάστρια του δελτίου καιρού στο Mega. Θα έλεγες ξανά τον καιρό;

Από όλα όσα έχω κάνει στην τηλεόραση µέχρι σήµερα, η µεγάλη µου λατρεία παραµένουν αυτά τα 17 χρόνια που έλεγα τον καιρό. Εχω µάθει στη ζωή µου ποτέ να µη λέω ποτέ.

Με τον σύζυγό σου είστε 14 χρόνια µαζί. Εχετε περάσει κρίση;

Μεγάλη κρίση µάς έχει ευλογήσει ο Θεός και δεν έχουµε περάσει. Φυσικά, σε µια σχέση θα υπάρχουν διαφωνίες. Οµως, επειδή µας ενώνουν κοινές αρχές και η ανάγκη να διατηρήσουµε την οικογένειά µας, αυτό επιλύει οποιαδήποτε µικρή ή µεγάλη δυσκολία προκύπτει στην καθηµερινότητά µας.

Τον ζηλεύεις;

Ενας από τους λόγους που λατρεύω τον Γρηγόρη είναι ότι µε έχει κάνει να νιώσω από την αρχή της σχέσης µας τόσο µεγάλη ασφάλεια που δεν νιώθω ζήλια. Τώρα, µικρά σκιρτήµατα, πειράγµατα και µικροζήλιες φυσικά και είναι το αλατοπίπερο της καθηµερινότητάς µας.

Εχετε δύο παιδάκια, τον 12χρονο Οδυσσέα και τον 9χρονο Μάρκο. Θα θέλατε και άλλο;

Ιδανικά, θα ήθελα να έχω και πέντε και έξι παιδιά, γιατί θεωρώ ότι είναι η µεγαλύτερη ευλογία της ζωής. Ο βασικός λόγος που δεν κάναµε άλλο παιδάκι είναι ότι δεν ζούσε κανένας από τους γονείς µας, παππούδες και γιαγιάδες, για να έχουµε µια επιπλέον βοήθεια.

Θέλεις να επιστρέψεις στην τηλεόραση;

Θα µε ενδιέφερε να επιστρέψω σε ένα περιβάλλον και σε µια συνθήκη που θα µε έκανε να νιώθω ασφαλής και χαρούµενη. ∆εν µε ενδιαφέρουν απαραίτητα οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι, αλλά για µένα προέχει η καλή συνεργασία.

To άρθρο Ναταλί Κάκκαβα: Ο Γρηγόρης με κάνει και νιώθω μεγάλη ασφάλεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog