ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ και Αθανασίου: «Σε ένα κανονικό κόμμα θα είχε διαγραφεί…»

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, έπειται από την αδιανόητη δήλωση του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσου Αθανασίου.

«Η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημα της στον ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει σε ανακοίνωση της η ΝΔ κάνοντας λόγο για «διαγωνισμό κανιβαλισμού τυμβωρυχίας κυνισμού και χυδαιότητας», αναφερόμενη στις δηλώσεις του Νάσου Αθανασίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει τα εξής: «Ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται. Σε ένα κανονικό κόμμα ο βουλευτής Ν. Αθανασίου θα είχε ήδη διαγραφεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της».

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Action 24 και αναφερόμενος στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είπε: «Πρέπει να μιλάμε με επιχειρήματα και χαρακτηρισμούς. Κι εγώ ξέρετε πόσο χαμηλά μπορώ να πέσω; Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης».

#ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΣΥΡΙΖΑ #ΝΑΣΟΣ_ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Latest from Blog

Generated by Feedzy