«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν σηκώνει το τηλέφωνο, κουράστηκε, πέρασε πολλά στη ζωή του»

Η Μαίρη Ραζή μίλησε για τον Πάνο Μιχαλόπουλο, που έχει αποτραβηχτεί στην Καλαμάτα και δεν έχει επαφές με τους παλιούς του συναδέλφους.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Μαίρη Ραζή, με αφορμή την παράσταση «Η κυρία δεν πενθεί» στο θέατρο Πρόβα.

Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Η ώρα η καλή» και τη συνεργασία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο ρόλος που έπαιξε, ήταν γραμμένος ειδικά για εκείνη!

«Από αυτό το σίριαλ και μετά άρχισα να καταθέτω την αληθινή μου ταυτότητα. Περάσαμε όμορφες στιγμές, ειδικά με την Κάρμεν Ρουγγέρη που ήταν ήδη φίλη μου, πολλά χρόνια πριν.

Αυτή η σειρά ήταν από τις πιο πετυχημένες μου τηλεοπτικές στιγμές και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον Πάνο Αμαραντίδη που έγραψε αυτόν το ρόλο ειδικά για μένα».

Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο έχετε επαφές σήμερα;

«Όχι δεν έχουμε καθόλου επαφές, δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας, ούτε στον Πάνο Αμαραντίδη.

Έχει αποτραβηχτεί στην Καλαμάτα και κάνει εκεί την ήσυχη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που δεν τον ενδιέφεραν ποτέ. Ήταν πάντα μοναχικός, δεν τον ενδιέφεραν ούτε τα κοσμικά, ούτε τα πάρτι και οι πρεμιέρες.

Κουράστηκε κι αυτός, πέρασε πολλά στη ζωή του. Θα μπορούσε να παίξει ακόμη πολλούς σημαντικούς ρόλους και στο θέατρο και στην τηλεόραση».

 

To άρθρο «Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν σηκώνει το τηλέφωνο, κουράστηκε, πέρασε πολλά στη ζωή του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Latest from Blog

Generated by Feedzy