«Πάγωσαν» στο πλατό του Fame Story με το «γαλλικό» του Light

Το… γαλλικό δεν έλειψε από την τοποθέτηση του Light για την ερμηνεία της Άννας, στο live του Fame Story το βράδυ της Παρασκευής (17.11.2023).

Ειδικότερα, ο Light σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένα μεγάλο surround στον Γιώργο Θεοφάνους, τον γουστάρω πάρα πολύ και είναι μου αρέσει η ενέργεια και που φέρνει σε αυτό το show. Τον έχω παρακολουθήσει και πολλά χρόνια σε άλλα shows που έχει κάνει και μου αρέσει η περσόνα του. Πάντα αρέσει στον κόσμο να παίρνει τις δηλώσεις μου και να τις διαστρεβλώνει, να τις κάνει κάτι άλλο οπότε θέλω να εξηγήσω πως τρέφω σεβασμό προς τον κ. Θεοφάνους».

«Χαίρομαι που εκπαιδεύεσαι στην τηλεόραση» έσπευσε να υπογραμμίσει, βεβιασμένα εκ των πραγμάτων, ο Νίκος Κοκλώνης με τον Light να αναφωνεί «γαμ…ε τα» και να παγώνει τους πάντες εύλογα στο πλατό του Fame Story.

«Αυτός είμαι, τι να κάνω» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Light γελώντας για να προχωρήσει στην τοποθέτηση του. 

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχει σε αυτή την χώρα τουλάχιστον μια μανία με τους τύπους. Δηλαδή αυτόν πρέπει να τον σέβεσαι γιατί είναι μεγαλύτερος, αυτόν πρέπει να τον σέβεσαι γιατί είναι καθηγητής. Αυτός είναι δήμαρχος, αυτός είναι αρχίμπατσος, αυτός είναι δικαστής. Αυτά εδώ τα πράγματα και η λατρεία των τίτλων που υπάρχει σε αυτή την χώρα έχει επιτρέψει για πάρα πολλά χρόνια να υπάρχουν κακοποιητικές συμπεριφορές».

To άρθρο «Πάγωσαν» στο πλατό του Fame Story με το «γαλλικό» του Light δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog