Πάνος Σταθακόπουλος: Νομίζω ότι όλα είναι στη ζωή για να τα δω ως αστείο και να το διηγηθώ μετά σε συναδέλφους

“Ακόμα και για να βγω, να πάω απέναντι στο περίπτερο, κάτι θα συμβεί” πρόδωσε, με χιούμορ, ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Στο πλέον αστείο περιστατικό που του έχει συμβεί κατά τη διάρκεια δοκιμής… ρούχων στο σπίτι του εστίασε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Σταθακόπουλος όταν και βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ το απόγευμα της Πέμπτης.

«Πριν από μερικά χρόνια ήταν να παίξω σε μια επιθεώρηση και θα έκανα μια ηγουμένη, την οποία την είχε βαπτίσει ο Αμβρόσιος και την έλεγαν Αμβροσία.

Έλα όμως που εγώ έκανα πρόβα μόνο το κείμενο γιατί βιαζόμασταν, δεν είχαμε πολύ χρόνο, και δεν είχα κάνει καθόλου πρόβα τα ρούχα. Τι θα φορέσω, πως θα ντυθώ, τι χρόνο θέλω» τόνισε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός στην περιγραφή της ιστορίας.

«Μου έφεραν λοιπόν τα ρούχα μια μέρα πριν στο σπίτι. Και κάθομαι στην κρεβατοκάμαρα και αρχίζω να τα φοράω, μετρώντας χρόνο για να δω τι θέλω από χρόνο και πως θα τα βάλω και πως θα τα κάνω.

Εκεί που έχω βάλει λοιπόν και τα καλσόν, γιατί από μέσα φορούσα ένα διχτυωτό κόκκινο καλσόν μιας και ήταν επιθεώρηση, φοράω τα ράσα και κάτι γυαλιά και αρχίζει να χτυπάει το κουδούνι. Είναι ο διαχειριστής, ο οποίος με είχε δει που ανέβαινα στο σπίτι, κάτι ήθελε και ήξερε ότι είμαι μέσα.

Να χτυπάει λοιπόν επίμονα το κουδούνι, «δεν μπορώ τώρα» να λέω εγώ και εκείνος να λέει «μα να σου πω, δυο λεπτά». Εγώ ήμουν ως καλόγρια και με πιάνει μια ταραχή και αρχίζω να σκέφτομαι… αν γίνει ένας σεισμός τώρα πως θα βγω έξω και πως θα το δικαιολογήσω».

«Έτσι είναι και η ζωή μου. Νομίζω ότι όλα είναι για να τα δω ως αστείο και να το διηγηθώ μετά σε συναδέλφους.

Νομίζω δηλαδή πως ακόμα και για να βγω, να πάω απέναντι στο περίπτερο, κάτι θα συμβεί ή εγώ το εκλαμβάνω έτσι» ομολόγησε με ειλικρίνεια ο Πάνος Σταθακόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

To άρθρο Πάνος Σταθακόπουλος: Νομίζω ότι όλα είναι στη ζωή για να τα δω ως αστείο και να το διηγηθώ μετά σε συναδέλφους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog