Πέτσας: «Θα έχουμε κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου, δεν θα υπάρξουν τρίτες κάλπες»

Σε αντίθεση με τα όσα έλεγε χθες ο Μάκης Βορίδης -ότι αν δεν επιτευχθεί η αυτοδυναμία θα πάμε σε τρίτες κάλπες– έρχεται σήμερα ο Στέλιος Πέτσας ο οποίος εκτιμά ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι αυτοδύναμη.

Μιλώντας στο MEGA ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι ο κόσμος αγκάλιασε τη θετική ατζέντα της ΝΔ, ενώ τόνισε πως κανείς δεν είχε προβλέψει την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει μπει σε κλίμα αυτοκριτικής λίγο πριν τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

«Νομίζω το καθοριστικό είναι ο κόσμος που ψήφισε στις 21 Μαΐου να μη θεωρήσουν ότι όλα έχουν κριθεί. Η κάλπη θα ανοίξει το πρωί της 25ης Ιουνίου και θα ξαναγεμίσει το βράδυ», δήλωσε.

«Θα πρέπει να υπάρξει συμμετοχή, να ξαναδούμε αυτά τα ποσοστά να πηγαίνουν στην κάλπη και εκτιμώ ότι δεν θα έχουμε συντριπτικές αλλαγές στα ποσοστά αυτά, αλλά βλέπω ότι υπάρχει ζήτημα αποσυσπείρωσης του ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να ευνοήσει άλλους πολιτικούς χώρους», σημείωσε.

Όπως τόνισε ο Στέλιος Πέτσας, στόχος της ΝΔ είναι η αυτοδυναμία που θα εξασφαλίσει μία ισχυρή κυβέρνηση στο τιμόνι της χώρας. «Θα υπάρχει κυβέρνηση στις 25 Ιουνίου, δεν βλέπω τρίτες κάλπες», σημείωσε.

#ΣΤΕΛΙΟΣ_ΠΕΤΣΑΣ #ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ #ΝΕΑ_ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ_2023

 

 

​ 

 

Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις 

Latest from Blog