Ράνια Θρασκιά: Οι δύσκολες στιγµές της ζωής µας είναι αυτές που µας εξελίσσουν

«Είναι γνωστό ότι κρατάω µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας την προσωπική µου ζωή», λέει η Ράνια Θρασκιά.

Στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε συνέντευξη η Ράνια Θρασκιά. Η παρουσιάστρια και σύµβουλος ψυχικής υγείας μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τηλεόραση, τις δύσκολες στιγμές και την προσωπική της ζωή.

Σου λείπει η τηλεόραση;

Έπειτα από 25 χρόνια στην τηλεόραση, πλέον ο ρόλος που θέλω να συνεχίσω να έχω είναι αυτός που έχω και τώρα: Να έρχοµαι σε επαφή µε τους τηλεθεατές µέσω της στήλης συµβουλευτικής ψυχολογίας που έχω στις εκποµπές όπου συµµετέχω. Είµαι περήφανη για τη διαδροµή µου στην τηλεόραση και για µένα θα παραµένει πάντα ένα σηµαντικό κεφάλαιο της ζωής µου.

Ποια ήταν µέχρι σήµερα η πιο δύσκολη στιγµή της ζωής σου;

Οι δύσκολες στιγµές της ζωής µας είναι αυτές που µας εξελίσσουν, µας ενδυναµώνουν και µας πάνε παρακάτω. ∆εν µπορώ να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριµένη στιγµή που να τη θεωρήσω την πιο δύσκολη στιγµή της ζωής µου. Σίγουρα ήταν αρκετές και µε βεβαιότητα µπορώ να πω ότι το συναίσθηµα που νιώθω κάθε φορά που επιστρέφει η σκέψη µου σε αυτές είναι η ευγνωµοσύνη για όσα έµαθα για εµένα και τους άλλους.

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Είναι γνωστό ότι κρατάω µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας την προσωπική µου ζωή. Είµαι µια χαρούµενη µητέρα, µε όλες τις αγωνίες που συνεπάγεται ο γονικός ρόλος, και ευλογηµένη να περιστοιχίζοµαι από αγάπη.

Θα ανέβαινες ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας;

Μπορεί να σας φανεί αστείο, αλλά η πρώτη µου σκέψη είναι αν αυτή η εκκλησία έχει και άλλη πρόσβαση εκτός από σκαλιά, για να είναι προσβάσιµη και από άτοµα µε κινητικά προβλήµατα. Οπως και όλα τα αντίστοιχα µέρη που έχουµε συνηθίσει να θεωρούµε αυτονόητο ότι µπορούµε να πάµε χωρίς να σκεφτόµαστε αν µπορούν να πάνε ισότιµα όλοι οι συµπολίτες µας. Ο δρόµος της ζωής µου αυτήν τη στιγµή µε οδηγεί στο να σκέφτοµαι και να προσπαθώ να βελτιώσω µε όποιον τρόπο µπορώ την καθηµερινότητα των συνανθρώπων µου, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

To άρθρο Ράνια Θρασκιά: Οι δύσκολες στιγµές της ζωής µας είναι αυτές που µας εξελίσσουν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog