Σοφία Βογιατζάκη: Τον Γιώργο Κιμούλη τον λατρεύω, τον αγαπώ, τον θαυμάζω από 10 χρονών

“Ο Γιώργος Κιμούλης δεν κατηγορείται για κάτι, ο Γιώργος Κιμούλης έχει κάνει αγωγές” σημείωσε η Σοφία Βογιατζάκη.

Η Σοφία Βογιατζάκη με αφορμή την επιστροφή της στα θερινά θέατρα με την κωμωδία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Δωδέκατη Νύχτα», μίλησε στο Πρωινό και στην Ελένη Παπαδόγια για την παράσταση και τον Γιώργο Κιμούλη.

«Τον Γιώργο Κιμούλη τον λατρεύω, τον αγαπώ, τον θαυμάζω από 10 χρονών. Είναι μια πολύ ευλογημένη στιγμή και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Όταν ήμουν μικρή παρακολουθούσα όλες του τις παραστάσεις και πολλές φορές την κάθε παράσταση.

Τώρα, στις πρόβες, συνειδητοποιώ… παιδιά θα συγκινηθώ… τον βλέπω, το μυαλό του, η μόρφωσή του, η εκπαίδευσή του, ο τρόπος που αντιλαμβάνεται τα πράγματα, η ταχύτητα της σκέψης του, είναι μαγικός ο τρόπος που δουλεύει.

Τον παρακολουθώ στις πρόβες και λέω αυτό είναι που λένε δέος.

Είναι ο άνθρωπος που θαύμαζα, θαυμάζω και θα θαυμάζω από παιδί. Δεν είχα βάλει ποτέ στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να δουλέψω κάποια στιγμή με τον Γιώργο Κιμούλη, δεν τολμούσα να το ονειρευτώ.

Ο Γιώργος Κιμούλης είναι για μένα από τους σπουδαιότερους Έλληνες ηθοποιούς, υποκλίνεσαι στο ταλέντο του».

Σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του ηθοποιού, η Σοφία Βογιατζάκη αναφέρει: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν κατηγορείται για κάτι, ο Γιώργος Κιμούλης έχει κάνει αγωγές. Ο κόσμος δεν ασχολείται με αυτό».

To άρθρο Σοφία Βογιατζάκη: Τον Γιώργο Κιμούλη τον λατρεύω, τον αγαπώ, τον θαυμάζω από 10 χρονών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog