Σοφία Χατζηπαντελή: Στο σχολείο δεν με ήθελαν, στα διαλείμματα έτρωγα στις τουαλέτες

Για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στο σχολείο αφού δεν ήταν αποδεκτή εξαιτίας του στυλ της, για την απόφαση να φύγει στο εξωτερικό και βέβαια το My Style Rocks μίλησε η Σοφία Χατζηπαντελή στη Μαρία Μπακοδήμου και το «Γειά σου».

Η κριτής του My Style Rocks ήταν μια από τις καλεσμένες της Μαρίας Μπακοδήμου στην πρεμιέρα του «Γειά σου». Μάλιστα, οι συντελεστές της εκπομπής έκαναν και μια έκπληξη στην καλεσμένη τους, με τη Σοφία Χατζηπαντελή να ξεσπά σε κλάματα.

Η έκπληξη ήταν ένα μικρό μήνυμα, σε βίντεο, από τους γονείς της. Αποκάλυψε επίσης ότι έχει δώσει στα φρύδια της το όνομα “Βερόνικα” γιατί σε μια συνέντευξη με τους New York Times, ο δημοσιογράφος μιλούσε μόνο γι’ αυτά. 

«Όλη τη ζωή μου ήμουν μόνη μου, δεν είχα πολλούς φίλους. Τώρα έχω τόσο κόσμο που με αγαπάει και με καταλαβαίνει.

Όταν τελείωσα το πανεπιστήμιο, την επόμενη μέρα πήρα ένα αεροπλάνο, πήγα στο Λονδίνο και δεν κοίταξα πίσω.

Στο σχολείο οι περισσότεροι δεν με ήθελαν για το στυλ μου. Φορούσα πάντα τακούνια στο σχολείο και δεν έκανα ποτέ γυμναστική. Στα διαλείμματα, πήγαινα κι έτρωγα στις τουαλέτες για να είμαι μόνη μου.

 

 

Έχω διάσπαση προσοχής και άγχος. Το μόνο που με βοήθησε στη ζωή μου για να νιώθω καλύτερα ήταν η τέχνη», είπε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

Για το My Style Rocks, η Σοφία Χατζηπαντελή είπε: «Για μένα το πιο σημαντικό δεν είναι μόνο η εξωτερική εικόνα, θέλω να βλέπω και τον χαρακτήρα τους.

 

Προσπαθώ να συγκρατήσω τα λόγια μου, αν με ενοχλήσει κάτι πολύ θα το πω στα κορίτσια».

To άρθρο Σοφία Χατζηπαντελή: Στο σχολείο δεν με ήθελαν, στα διαλείμματα έτρωγα στις τουαλέτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog