Στέφανος Μιχαήλ: Αν κάτι με ενοχλήσει, μια κουβέντα, μια χειρονομία, κάτι χυδαίο, θα το λύσω μόνος μου

«Αυτά είναι φτηνά κόλπα, δεν έχω δεχτεί ποτέ παρενόχληση», λέει ο Στέφανος Μιχαήλ.

Συνέντευξη στο περιοδικό In Style και στην Ειρήνη Ζουρνατζή έδωσε ο Στέφανος Μιχαήλ και μίλησε για το αν τον ενοχλούν τα σχόλια που δέχεται για την εξωτερική του εμφάνιση κι αν έχει δεχθεί ποτέ παρενόχληση.

Πολλά έντυπα και όχι μόνο, σου έχουν αποδώσει τον τίτλο του σέξι ηθοποιού. Σε ενοχλεί αυτό, σε τρομάζει, αισθάνεσαι όμορφα ή δεν επιθυμείς ο κόσμος να στέκεται στην εξωτερική σου εμφάνιση;

Δεν θεωρώ κακό να μου αποδίδουν τέτοιους τίτλους. Δεν εστιάζω όμως ποτέ σε αυτά τα σχόλια. Όλες οι καλές κριτικές πάντως είναι καλοδεχούμενες και το ευτυχές είναι ότι ποτέ δεν έχει γραφτεί κάτι για εμένα και την προσωπικότητά μου.

Πριν από δύο χρόνια αλλά ακόμα και σήμερα κάνω συχνά σε γυναίκες συναδέλφους σου την ερώτηση γύρω από το Me Too. Εσύ έχεις δεχτεί κάποιας μορφής παρενόχληση;

Παρενόχληση; Τι σημαίνει πια παρενόχληση; Σαφώς υπάρχουν περιπτώσεις που έχει αποδειχθεί ότι άξιζαν να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που προσπαθούν να καπηλευτούν όλο αυτό κι είναι απλώς απαράδεκτο. Αυτά είναι φτηνά κόλπα. Δεν έχω δεχτεί ποτέ παρενόχληση. Τονίζω όμως ότι αν κάτι με ενοχλήσει, ένα βλέμμα, μία κουβέντα, μια χειρονομία, κάτι χυδαίο, θα το λύσω μόνος μου.

To άρθρο Στέφανος Μιχαήλ: Αν κάτι με ενοχλήσει, μια κουβέντα, μια χειρονομία, κάτι χυδαίο, θα το λύσω μόνος μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog