Στο χειρουργείο ο Άλεκ Μπάλντουιν – Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του διάσημου ηθοποιού

O Άλεκ Μπάλντουιν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αρθροπλαστικής ισχίου. Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, Χιλάρια, με ανάρτησή της στο Instagram.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντουιν χειρουργήθηκε στο ισχίο, κάνοντας αρθροπλαστική, όπως αποκάλυψε η σύζυγός του Χιλάρια μέσω ανάρτησης στο Instagram.

«Ο Άλεκ απέκτησε ένα νέο ισχίο σήμερα… ήταν απαραίτητο εδώ και πολύ καιρό», έγραψε η σύζυγος του σταρ του Χόλιγουντ, δημοσιεύοντας ένα κοινό στιγμιότυπο από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί… ως σύντροφός σου και καθώς αναρρώνεις, θέλω πάρα πολύ να αφήσεις πίσω σου αυτό το πολύ έντονο κεφάλαιο του χρόνιου πόνου και να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου», πρόσθεσε η Χιλάρια, ευχαριστώντας, παράλληλα, τους γιατρούς, το προσωπικό και «άλλους καταπληκτικούς ανθρώπους που τόσο γενναιόδωρα τον οδηγούν με ασφάλεια μέσα από αυτό».

«Και εσένα! Χάρη σ’ εσένα…», ανταπέδωσε ο ηθοποιός στην ανάρτηση της συζύγου του.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει επτά παιδιά και στις αρχές του μήνα ο Άλεκ Μπάλντουιν έγινε παππούς για πρώτη φορά καθώς το μεγαλύτερο παιδί του, η Άιρλαντ έφερε στο κόσμο την κόρη της Χόλαντ.

To άρθρο Στο χειρουργείο ο Άλεκ Μπάλντουιν – Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του διάσημου ηθοποιού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Latest from Blog