Τέλος η τηλεόραση για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μετά το Maestro

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αποκάλυψε πως δεν θα ξανακάνει πλέον τηλεόραση μετά το τέλος του σίριαλ Maestro στο Mega.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην εκπομπή «Τετ α τετ», όπου ξεκαθάρισε ότι η τηλεόραση τελειώνει γι’ αυτόν μόλις ολοκληρωθεί το σίριαλ Maestro στο Mega.

«Όταν τελειώσει τo Μaestro, δε θα ξανακάνω τηλεόραση. Δε γίνεται. Ανακάλυψα στο Maestro ότι έχω κι εγώ αλλάξει. Ειδικά μετά τις ταινίες, ο τρόπος που χειρίζομαι τα πράγματα, δεν είναι τόσο ο τηλεοπτικός τρόπος, είναι ο κινηματογραφικός τρόπος. Αυτό είναι τρομερά χρονοβόρο και ψυχοφθόρο», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε ότι είχε αποφασίσει πολύ καιρόν πριν να σταματήσει την τηλεόραση, αλλά η απόφασή του άλλαξε λόγω κορονοϊού και έτσι αποφάσισε να πει το «ναι» στο Mega και να κάνει το Maestro.

«Είχε κλείσει η σκέψη για την επιστροφή στην τηλεόραση. Αυτό άλλαξε λόγω κορονοϊού, γιατί ετοίμαζα την ταινία που θα έκανα. Και ενώ ήταν όλα έτοιμα, ήρθε η πανδημία, έκλεισε ο κινηματογράφος και περίμενε να περάσει όλο αυτό για να ξεκινήσουμε. Και επειδή καθυστερούσε, είχα το Maestro και σκέφτηκα να το κάνω μία μίνι σειρά γιατί μου ζητούσαν να κάνω κάτι στην Ελλάδα. Ένας από τους λόγους που έβαλα τους Παξούς είναι για να είμαστε πιο προστατευμένοι από την πανδημία. Γράφοντάς την είδα τι ενδιαφέρον έχουν αυτοί οι ήρωες σεναριακά. Είχα πέσει ακριβώς μέσα και οι ηθοποιοί το ανέβασαν πάρα πολύ», ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έκανε αναφορά και στη συνεργασία με την Χαρούλα Αλεξίου στο Maestro και τόνισε ότι η γνωστή τραγουδίστρια που παίζει στο τηλεοπτικό σίριαλ του Mega δέχτηκε να συμμετέχει στη σειρά όταν της έστειλε να διαβάσει τον ρόλο της.

«Έγραφα το 2ο επεισόδιο και είχα δει μία συνέντευξη της Χάρις Αλεξίου. Αποφάσισα να δοκιμάσω, έκανα μια έρευνα μόνος μου για το πώς μιλούσε. Την πήρα μια μέρα τηλέφωνο και της είπα ότι γράφω μια σειρά και εάν θέλει να το διαβάσει. Της το στέλνω, για να πω την αλήθεια, έγραψα το τρίτο επεισόδιο πάνω στην Χάρις και της το στέλνω.

Μετά από δύο ημέρες με παίρνει και μου λέει “Βρε αγόρι μου, δεν γνωριζόμαστε. Αυτή είμαι εγώ!”. Μόλις βγαίναμε από το λοκντάουν και ήθελε να κάνει πράγματα», ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

To άρθρο Τέλος η τηλεόραση για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη μετά το Maestro δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Latest from Blog

Generated by Feedzy