Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

25/03/2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 25 Μαρτίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 3ο οίκο σου σήμερα και μέχρι τις 20/5 σου δίνει κίνητρα, ενεργοποιεί και ζωντανεύει τις καθημερινές σου υποθέσεις, τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, τις συζητήσεις και τις συνδέσεις σου.

Μερικές φορές ωστόσο οι ανυπόμονες κινήσεις ή οι επικοινωνίες μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Νέα ενδιαφέροντα και επαφές μπορεί να είναι σημαντικά. Μια όψη Άρη – Πλούτωνα επίσης σήμερα, μπορεί να περιπλέξει την επαφή με αυτό που πραγματικά θέλεις, αλλά είναι προσωρινό. Εάν έχεις αναλάβει πάρα πολλά μπορεί να προκύψουν κάποιες ανησυχίες σχετικά με τη διεκπεραίωση τους.

Δίδυμοι: Ο Άρης σήμερα περνά στον ηλιακό 2ο οίκο σου μετά από μια μακρά παραμονή στο ζώδιο σου. Αυτή η κίνηση αφαιρεί μεγάλη πίεση από πάνω σου και σε ηρεμεί. Θα παραμείνει σε αυτή την περιοχή μέχρι τις 20/5, διεγείροντας την επιθυμία σου να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη, ξεκούραστη και ασφαλή.

Μπορεί επίσης να σε ωθήσει να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, να επιλύσεις ένα οικονομικό πρόβλημα ή να κάνεις βελτιώσεις σε μια σχέση. Είσαι εξαιρετικά επινοητική και αξιοποιείς στο έπακρο αυτά που έχεις. Μια πρόκληση ωστόσο σήμερα του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή δυσαρέσκεια. Πιθανά να νιώσεις μια πίεση και μια ένταση.

Καρκίνος: Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στο ζώδιο σου σήμερα, μετά από μια παρατεταμένη διαμονή στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Αυτή η νέα διέλευση που θα διαρκέσει έως τις 20/5 φέρνει πολλή ενέργεια στην προσωπικότητα σου και περισσότερο χρώμα στη ζωή σου.

Θα έχεις πολλές πιθανότητες και ευκαιρίες να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου. Ωστόσο θα χρειαστεί να αποφύγεις την υπερβολική βιασύνη, την παρορμητικότητα ή την ανυπόμονη συμπεριφορά. Σήμερα μια προκλητική όψη του Άρη με τον Πλούτωνα μπορεί να υποδηλώνει μια απροσδόκητη εξέλιξη που να απαιτεί προσαρμοστικότητα.

Λέων: Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 12ο οίκο σου, σηματοδοτώντας την ανάγκη για περισσότερο χρόνο για σωματική και συναισθηματική ανανέωση. Μέχρι τις 20/5 είναι μια περίοδος σημαντική για την ανάληψη δράσης σε μακροχρόνια προβλήματα, την επανεξέταση ή την αναδιοργάνωση έργων και επιδιώξεων.

Σήμερα ωστόσο μπορεί να υπάρξει ένα μικρό εμπόδιο, καθώς ο Άρης σχηματίζει μια πεμπτουσία με τον Πλούτωνα και ένα προσωπικό πρόβλημα ή πρόκληση σχέσης μπορεί να φανεί λίγο πιο βαρύ από ότι είναι.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Δημοφιλή Θέματα

Latest from Blog

Φεντερίκα Νάρτζι: Το supermodel ποζάρει με μαγιό και βάζει… φωτιά (pics)

Η Federica Nargi είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αγαπητά πρόσωπα της Ιταλίας. Από μοντέλο και παρουσιάστρια μέχρι influencer και μητέρα, η Federica έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του κοινού με το ταλέντο, την ομορφιά και την αφοσίωσή της. Ας δούμε μερικές πληροφορίες για τη ζωή της και…

Σοκαρισμένη και θυμωμένη η Σκάρλετ Γιόχανσον: «Η OpenΑΙ μου έκλεψε τη φωνή»

Σοκαρισμένη αλλά και θυμωμένη είναι η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον που κατηγόρησε την εταιρεία OpenAI ότι της έκλεψε τη φωνή. Η γνωστή ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον της OpenAI και του διευθύνοντος συμβούλου της Σαμ Άλτμαν προσωπικά, για τον λόγο χρησιμοποίησε μια φωνή «απόκοσμα παρόμοια» με τη δική της,…

Περνούν από τα διόδια χωρίς να πληρώνουν -Το κόλπο των Ελλήνων για να κυκλοφορούν δωρεάν (video)

Δεν έχει τέλος το κίνημα «Δεν Πληρώνω» στους σταθμούς διοδίων της χώρα, με πολλούς οδηγούς να συνεχίζουν να γίνονται καπνός στις μπάρες, δίχως να καταβάλουν το προβλεπόμενο τέλος. Πρόκειται για τους αρνητές διοδίων, οι οποίοι κατά τη διέλευσή τους από τα διόδια των αυτοκινητοδρόμων κολλάνε πίσω από ένα προπορευόμενο όχημα…