Τριαντάφυλλος: Αν πήρε 1 εκατομμύριο ο Θεοφάνους για τη διαφήμιση χαλάλι του

Στο πολυσυζητημένο σποτ με τη διασκευή στο “Φεγγάρι μου” τοποθετήθηκε ο Τριαντάφυλλος.

Ντόρο έχει προκαλέσει η νέα διαφήμιση γνωστής αλυσίδας με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπουγά, ο οποίος και διασκευάζει την μεγάλη επιτυχία “Φεγγάρι μου” της Νατάσας Θεοδωρίδου και ο Τριαντάφυλλος τάχθηκε στο πλευρό της.

“Για μένα έχει απόλυτο δίκιο η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα τέτοιο μεγάλο τραγούδι δεν το γελοιοποιείς. Είναι τεράστιο τραγούδι, το έχει πει μια καταπληκτική φωνή, από τις καλύτερες που έχουμε στην Ελλάδα. Αυτό ποιος το είπε να το κάνουν;

Το έχει γράψει ο κ. Θεοφάνους. Το είπε όμως ο κ. Θεοφάνους να το κάνουν;” τόνισε ο τραγουδιστής στην κάμερα του Breakfast@Star το πρωινό της Παρασκευής..

“Είναι σαν να πάρουμε το “Θα πιω απόψε το φεγγάρι” ή το “Άγαλμα” του Πουλόπουλου και να το γελοιοποιήσουμε.

Στεναχωριέμαι και γω όπως και η Νατάσα. Δεν μπορείς να το γελοιοποιείς έτσι, ρε αγόρι μου, γλυκό, αν εσύ είσαι υπεύθυνος που έχεις υπογράψει Θεοφάνους. Είναι σαν να έχεις ένα παιδί και να το γελοιοποιείς. Είναι το παιδί σου, το τραγούδι σου”.

“Νομίζω από τον κόσμο και τα σχόλιο που βλέπω, δεν έκανε και πολύ καλά. Δηλαδή να πήρε πόσα; Να πήρε 1 εκατομμύριο; Αν πήρε 1 εκατομμύριο χαλάλι του! Αλλά τώρα, έτσι, τι να πω.

Κάποιοι άνθρωποι κάνουν κάποια πράγματα ωραία και προσπαθούν με χίλιους δυο τρόπους να αυτοκαταστραφούν” συμπλήρωσε, επίσης, ο Τριαντάφυλλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

To άρθρο Τριαντάφυλλος: Αν πήρε 1 εκατομμύριο ο Θεοφάνους για τη διαφήμιση χαλάλι του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog

Generated by Feedzy