Τριαντάφυλλος για Survivor: Μετά το περσινό στραπάτσο του All Star είναι λογικό να πέσουν οι αμοιβές

«Ο δικηγόρος μου είχε πει ότι το Survivor δεν κάνει νούμερα χωρίς εμένα, όχι εγώ. Το All Star όμως “μίλησε”, 9%», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Νόρα Καούρη. Ο τραγουδιστής απάντησε για την εκπομπή του Open, το Survivor, αλλά και την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να βγάλει τη λέξη “χοντρή” από το τραγούδι «Άδωνις».

«Θα μιλήσω αυτή την εβδομάδα με το Open για την εκπομπή του σαββατοκύριακου. Πέρασα ωραία στο κανάλι, είναι πολύ καλό το κλίμα, θα συζητήσουμε και θα δούμε. Δεν ξέρω αν η Ναταλί Κάκκαβα θα είναι στην ομάδα», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Ο Τριαντάφυλλος είπε στη συνέχεια για το Survivor: «Δεν έχω δει το τρέιλερ του Survivor. Το αγαπάω, μου έχει προσφέρει πολλά και εύχομαι τα καλύτερα. Ο δικηγόρος μου είχε πει ότι το Survivor δεν κάνει νούμερα χωρίς εμένα, όχι εγώ. Το All Star όμως “μίλησε”, 9%! Δεν υπάρχει περίπτωση να με δείτε στο νέο Survivor.

Το 2021 το σηκώσαμε με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Η ιστορία όταν γράφει, δεν ξαναγράφει. Δεν θα το κάνω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Αυτή τη στιγμή όμως λέω όχι.

Μετά το περσινό στραπάτσο του All Star είναι λογικό στο επόμενο να πέσουν οι αμοιβές. Έδωσαν λεφτά σε άτομα που δεν ανταπεξήλθαν. Πληρώνοντας μαθαίνεις».

  

Για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Γιατί το έκανε αυτό; Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τις γεματούλες, τις χοντρές, τις ωραίες. Η ομορφιά δεν είναι στα κιλά, είναι στο μυαλό στην ψυχή. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι γεματούλες».

To άρθρο Τριαντάφυλλος για Survivor: Μετά το περσινό στραπάτσο του All Star είναι λογικό να πέσουν οι αμοιβές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog