Φαίη Μαυραγάνη: Η σπάνια αναφορά στα παιδιά της και η επιστροφή στον ΑΝΤ1

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show της Δευτέρας (29.05.2023) ήταν η Φαίη Μαυραγάννη. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για τον σύζυγό της Νίκο Μάνεση, τα παιδιά τους αλλά και την απόφαση της να γυρίσει στον ΑΝΤ1.

Η Φαίη Μαυραγάννη είναι εδώ και 21 χρόνια παντρεμένη με τον Νίκο Μάνεση και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τη 19χρονη Λυδία και τον 13χρονο Φώτη. Της έχουν προτείνει να κάνει εκπομπή απέναντι από τον σύζυγό της αλλά έχει αρνηθεί, όπως είπε.

Απ’ όταν γνώρισε τον Νίκο Μάνεση έχει… αποδεχτεί πως «δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα, φεύγουμε μόνο το καλοκαίρι».

|»Απ’ όταν γνώρισα τον Νίκο, εκείνος δούλευε Σαββατοκύριακο, επομένως έμαθα το Σαββατοκύριακο να μην υπάρχει στη ζωή μας. Το καλοκαίρι όμως, οι διακοπές με τα παιδιά μας είναι ιερές.

Η κόρη μου η Λυδία είναι 19 και ο γιος μου, ο Φώτης 13 ετών. Κανένας από τους δύο δεν θα γίνει δημοσιογράφος. Η Λυδία σπουδάζει animation και ο Φώτης είναι μαθητής της Α Γυμνασίου. Η Λυδία όταν ήταν μικρή την είχα πάρει στη δουλειά και την έβαλα στο τραπέζι των ειδήσεων, μιλούσε τόσο πολύ που τελείωσε η κασέτα που μου είχε βάλει ο σκηνοθέτης να τη γράφει για ενθύμιο. Μετά από κάποια χρόνια της έφυγε αυτή η διάθεση», είπε η Φαίη Μαυραγάνη, σε μια σπάνια αναφορά στα παιδιά της.

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον σύζυγό της, η γνωστή δημοσιογράφος είπε: «Μου έχουν κάνει πρόταση από άλλα κανάλια να κάνω εκπομπή απέναντι από τον Νίκο και αρνήθηκα. Δεν το κάνουμε ούτε εγώ, ούτε ο Νίκος. Τον θεωρώ τον καλύτερο που δεν μου βγαίνει ανταγωνισμός».

 

 

Η φυγή και η επιστροφή στον ΑΝΤ1

«Έφυγα τον Δεκέμβριο του 2011, λίγο μετά που γέννησα το δεύτερο παιδί μου. Δεν ξέρω γιατί έφυγα. Δεν έμαθα ποτέ κι αν με ρωτάς δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Μπήκα σε μία λογική ότι κάποιου δεν του κάνεις και σε χαιρετάει. Τι σημασία έχει το γιατί; Δεν ήθελα να φύγω. Δεν τον βρήκα, δεν έμαθα και δεν τον συνάντησα και σου μιλώ ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Άντε κι έμαθες, τι θα αλλάξει; Όταν σου συμβαίνει αυτό είναι σοκαριστικό να μένεις στο περιθώριο. Μπήκα στη λογική ότι είσαι κάπου, αρέσεις, συνεχίζεις ή είσαι κάπου, δεν αρέσεις και δεν συνεχίζεις.

Άτομα τα οποία στην πορεία της επαγγελματικής μου ζωής δεν με πίστεψαν ή δεν με ενίσχυσαν κάποια στιγμή που θα μπορούσαν και με υποβίβαζαν, τα έφερε το πλήρωμα του χρόνου και με κάλεσαν για να μου κάνουν πρόταση για κάτι άλλο σε κάποιο άλλο κανάλι. Λέω κοίταξε πως υπάρχει νομοτέλεια και το γυρίζει» είπε η Φαίη Μαυραγάνη.

«Τώρα με ρώτησες γιατί γύρισα. Όταν κάναμε μία πορεία στο Open με μία ωραία ομάδα -είμαστε μια γροθιά, ήρθαμε πακέτο- ήταν σαν να σκάβαμε σε πέτρες. Κάναμε μία καθημερινή εκπομπή τρίωρη δύο άτομα. Φαντάζεσαι τις δυσκολίες και τον αγώνα. Αυτό πήγε κι ανέβηκε κι άρχισαν τα τηλεφωνήματα. Για αρκετά χρόνια δεν υπήρχε αυτή η ανάγκη να ανταποκριθούμε σε αυτά τα τηλεφωνήματα γιατί ήμασταν καλά.

Όταν μπήκα στην διαδικασία να σκεφτώ να φύγω από ένα κανάλι για λόγους που εγώ έκρινα, στάθμισα από αυτά που είχα στα χέρια μου τι με ευχαριστεί να κάνω. Θέλω να περνώ καλά εκεί που είμαι. Ήταν μία από τις προτάσεις του ΑΝΤ1.

 

Συναντήθηκα τότε με έναν άνθρωπο που δεν είναι τώρα στον ΑΝΤ1 και μου είπε “τι θέλεις;”. Είπα ότι θέλω να κάνω αυτό που κάνω και μου είπε “πάρε το”. Πήρα και την ομάδα μου. Εσύ δεν θα έλεγες ναι; Έτσι γύρισα στον ΑΝΤ1» σημείωσε η Φαίη Μαυραγάνη.

To άρθρο Φαίη Μαυραγάνη: Η σπάνια αναφορά στα παιδιά της και η επιστροφή στον ΑΝΤ1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog