Χριστίνα Τσάφου: Έχω φάει πολύ ξύλο, έχω ζητήσει συγγνώμη από τον γιο μου

Για τον πατέρα της που έχασε τα πόδια του σε ηλικία μόλις 19 ετών, για το ξύλο που «έφαγε» μικρή και για τη συγγνώμη της στον γιο της μίλησε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός Χριστίνα Τσάφου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Χριστίνα Τσάφου συγκινήθηκε όταν άκουσε να παίζει ένα τραγούδi που έλεγε η μητέρα της. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε δεν έκρυψε ότι θέλει να «σπάσει» η αλυσίδα των γονιών που δέρνουν τα παιδιά τους γιατί είχαν κι εκείνοι «φάει» ξύλο όταν ήταν οι μικροί…

«Ο πατέρας μου έφαγε σφαίρα 19 χρονών και τότε τα έκοβαν τα πόδια, εδώ στου Μακρυγιάννη.

Μεγάλωσε σε μία πολύ σκληρή συνθήκη. Μέσα στον πόλεμο, μέσα στην πείνα, στη δυστυχία, μαζί με το τραύμα του, που του στέρησε τα πόδια, ενώ ήταν ένας παλίκαρος», είπε αρχικά η Χριστίνα Τσάφου.

«Είχε έναν πολύ σκληρό πατέρα, ο οποίος ήταν αντίθετος ιδεολογικά. Η ίδια η ζωή τον είχε κάνει να είναι πολύ σκληρός και αυτό ήταν και με μένα, λίγο βελτιωμένα όμως τα πράγματα. Ήταν σκληρός, αυστηρός και παλαιών αρχών, όχι γιατί ήταν μόνος του αλλά γιατί έτσι είχε μεγαλώσει και έτσι το συνέχισε.

Κουβαλάμε τα δικά μας και τα μεταφέρουμε στο παιδί μας.

Γι’ αυτό έχω πει και στον Χρήστο (σ.σ. τον γιο της), που εγώ τον έχω δείρει, του ‘χω ζητήσει συγγνώμη και έχω κάνει ψυχοθεραπείες, ότι: “παιδί μου, εσύ σπάσε αυτή την αλυσίδα”. Γιατί εγώ έχω φάει πολύ ξύλο, με έδερναν όλοι μαζί εμένα.

 

Βέβαια, δεν χρειάστηκε να το πω, γιατί οι νέοι ξέρουν ότι δεν είναι σωστό να δέρνουμε τα παιδιά μας», συνέχισε η Χριστίνα Τσάφου.

To άρθρο Χριστίνα Τσάφου: Έχω φάει πολύ ξύλο, έχω ζητήσει συγγνώμη από τον γιο μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog

Generated by Feedzy