Χώρισαν ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Μαρινέλα Ζύλα

«∆εν είµαστε πια µαζί µε τη Μαρινέλα Ζύλα», λέει ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Μαρινέλα Ζύλα δεν είναι πια ζευγάρι. Σύµφωνα µε όσα γράφει στο «Secret» η Σάσα Σταμάτη, o νικητής του «GNTM3» και ένας εκ των διαγωνιζοµένων που εντυπωσίασαν µε το «καληµέρα» τους κριτές, δεν είναι πια ζευγάρι µε την καλλονή, πρώην συµπαίκτριά του.

Μάλιστα, ο ίδιος για πρώτη φορά επιβεβαίωσε τον χωρισµό, λέγοντας: «∆εν είµαστε πια µαζί µε τη Μαρινέλα. Εχουµε χωρίσει. ∆ιατηρούµε φιλικές σχέσεις».

Τo ζευγάρι έζησε έναν παθιασµένο έρωτα, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τούς είχε «συλλάβει» σε τρυφερά ενσταντανέ.

Ωστόσο, οι δυο τους από κοινού αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους και να παραµείνουν δύο καλοί φίλοι, αφού ήθελαν να δώσουν περισσότερη βάση στα επαγγελµατικά τους.

Να σηµειωθεί ότι, µπαίνοντας στο σπίτι του «GNTM», ο Ηρακλής ήταν σε σχέση µε την Αγγελική Κάτρη. Μια σχέση η οποία έληξε αµέσως µετά τη νίκη του και το τέλος του παιχνιδιού. Ηδη πριν µπει στο σπίτι του «GNTM», ο Ηρακλής διατηρούσε δεσµό µε την Αγγελική, και µάλιστα µιλούσε µε πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη.

Μετά τη νίκη του, οι δυο τους χώρισαν, µε τις φήµες να φουντώνουν ότι ο Ηρακλής είναι ζευγάρι µε τη συµπαίκτριά του Μαρινέλα Ζύλα, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε.

Πλέον, όµως, έχουν χαράξει και οι δυο τους χωριστούς δρόµους.

To άρθρο Χώρισαν ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Μαρινέλα Ζύλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

 

Latest from Blog

Generated by Feedzy