26χρονη γέννησε μέσα σε ταξί & ο οδηγός της έστειλε λογαριασμό για το πλύσιμο του αμαξιού

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Βρετανία όταν γυναίκα γέννησε ξαφνικά μέσα σε ταξί και ο οδηγός της χρέωσε το πλύσιμο του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τη nypost.com, η 26χρονη Farah Cacanindin από τη Βρετανία που ήδη έχει δύο παιδιά, πήγαινε την Τρίτη (1/11) στο νοσοκομείο για έναν έλεγχο ρουτίνας, ενώ λόγω της κατάστασης της είχε καλέσει ένα ταξί.

Στη διάρκεια της διαδρομής όμως, αισθάνθηκε το μωρό να κλωτσάει έντονα και ο οδηγός του ταξί ρώτησε αν ήθελε να τη μεταφέρει αλλού. «Ο οδηγός ρώτησε αν ήθελα να με πάει αλλού, αλλά είπα να συνεχίσει. Πίστευα ότι θα τα κατάφερνα», είπε η γυναίκα και πρόσθεσε πως «τα νερά μου έσπασαν πέντε λεπτά μετά».

Τότε, ο άντρας αμέσως κάλεσε στο νοσοκομείο, ώστε να ετοιμαστούν για να την ξεγεννήσουν. Παρόλα αυτά, οι πόνοι ήταν έντονοι και πριν προλάβει να φτάσει, ήδη είχε γεννήσει στο ταξί. «Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, οι μαίες περίμεναν και ήταν σοκαρισμένες», είπε η 26χρονη και σημείωσε πως «ήταν σουρεαλιστικό. Δεν είχα την ευκαιρία να φοβηθώ».

Όμως λίγες μέρες μετά όμως, έλαβε λογαριασμό από τον οδηγό, που ζητούσε 100 δολάρια για να καθαρίσει το όχημα και 34 δολάρια για τη διαδρομή της. «Καταλαβαίνω ότι όντως έκανα χάος, αλλά είναι λίγο αναιδές να με χρεώνουν», είπε η Farah Cacanindin.

Latest from Blog