44χρονη ψάχνει νεότερό της, με μηνιαίο μισθό αρκετές χιλιάδες ευρώ (video)

Μία 44χρονη Βρετανίδα δηλώνει περήφανη «sugar mama», καθώς έχει σχέση με έναν νεότερο άνδρα κατά 15 χρόνια και δίνει συμβουλές, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, για το πώς είναι μία σωστή σχέση με έναν νεότερο.

Επίσης, αναφέρει και ποια είναι τα χαρακτηριστικά της σωστής «cougar», δηλαδή των γυναικών άνω των 50 που έχουν σχέσεις με πολύ νεότερους άνδρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βίντεό της στο TikTok έχουν και πολύ απήχηση από τους χρήστες και μάλιστα, κάποια από αυτά ξεπερνούν τις 200 χιλιάδες, ενώ ένα συγκεκριμένο που μιλάει για τη σχέση της με τον νεότερο άνδρα έχει ξεπεράσει τα 1,9 εκατομμύρια views.

@julie.withthecake Just a few of my FAQs. Hit that follow button to follow my new account! 🥰 #cougar #cougartok #cougarville #cougarsoftiktok ♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] – Hoàng Read

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντεο σχετικά με τη συμφωνία που έχει κάνει με τον φίλο της, ο οποίος είναι 29 ετών. Η Τζούλι, η οποία δημοσιεύει το όνομα χρήστη @julie.withthebooty, ερωτηθείσα αν αγοράζει ή όχι πράγματα για τον νεότερο άντρα της, απάντησε «Ναι, ό, τι θέλει».

Όταν οι χρήστες αναρωτήθηκαν τι πρέπει να κάνει ο σύντροφός της ως αντάλλαγμα, η Τζούλι απάντησε αφοπλιστικά «Ό,τι θέλω».

@julie.withthecake I’ll be here all weekend #cougarsoftiktok #redhead #OLAFLEX #DoritosDareToBeBurned ♬ The Little Mermaid (Marimba Remix) – Harry Goes Boom!

Στην ερώτηση των followers πόσα χρήματα του πληρώνει, απάντησε «15.000 λίρες το μήνα, αλλά αυτό το μήνα του έδωσα λιγότερα καθώς ξέχασε να καθαρίσει την πισίνα» και αστειεύτηκε «δεν πρέπει να ανησυχεί περισσότερο μετά από αυτό που έκανα;».

Latest from Blog