50 χιλιάρικα στον Κούγια για να αναλάβει τον παιδεραστή από τον Κολωνό

Νέες πληροφορίες έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας αναφορικά σχετικά με την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί η 37χρονη μητέρα της, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, αλλά και ο πατέρας της ανήλικης για μικροποσότητα ναρκωτικών.

Σημειώνεται την υπερπάσπιση των δύο ανδρών που συνελήφθησαν πρώτοι δεν δέχεται να αναλάβει κανείς δικηγόρος, ενώ έχει διοριστεί αυτεπάγγελτα από τον ανακριτή ο δικηγόρος, Βασίλης Χρονόπουλος.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό», η οικογένεια του Ηλία Μίχου, φέρεται να προσέγγισε τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξη Κούγια, ώστε να αναλάβει την υπεράσπιση του 53χρονου, έναντι του ποσού των 50.000 ευρώ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Κούγιας αρνήθηκε.

Μάλιστα ο ίδιος ο ποινικολόγος, σε δηλώσεις του στην εκπομπή δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τις συγκεκριμένες πληροφορίες. «Δεν είπα ότι δέχθηκα πρόταση ή ότι μου ανέθεσαν την υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο λίγο αργότερα, ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «ουδέποτε δήλωσα ότι αρνήθηκα να αναλάβω τον κύριο κατηγορούμενο της υπόθεσης της 12χρονης. Πληροφορήθηκα ότι αυτό το δημοσιοποίησε από προσωπικές του πληροφορίες, όπως δήλωσε ο ίδιος γνωστός παρουσιαστής πρωινής εκπομπής, χωρίς εγώ προσωπικά να τον έχω ενημερώσει».

Latest from Blog