Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Παραγγέλνω φαγητά από έξω και λέω ότι μαγείρεψα» – Σχίζας: “Λένε ότι με έχει βάλει στο βρακί της”

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για τη σχέση τους, αλλά και για τα όσα ακούγονται γι’ αυτούς.

Ερωτηθείς ο περσινός νικητής του Survivor για το bachelor party που θα διοργάνωνε σε περίπτωση που οι δυο τους θα προχωρούσαν σε έναν γάμο, απάντησε «θα έκανα ένα bachelor και μέσα από την τούρτα να έβγαινε η νύφη», με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να υπογραμμίζει «τη νύφη θα τη βλέπεις κάθε μέρα, θα τη δεις και στο bachelor; Αυτό δεν είναι bachelor, είναι καταδίκη».

Σε ερώτηση που έγινε στην Instagrammer, για το αν έχει σερβίρει ποτέ φαγητό που έχει παραγγείλει από έξω ως δικό της, επεσήμανε «εννοείται! Τι εννοείς; Και μια και δυο… Παλαιότερα, δεν ήξερα να μαγειρεύω».

Όσον αφορά τη «ρουτίνα περιποίησης» που ακολουθεί ο Στάθης Σχίζας, σημείωσε «μου βάζει μάσκες. Εγώ μόνος μου δεν είμαι του σπορ, αλλά κάτι μάσκες μου έχει βάλει η Αλεξάνδρα. Έχουμε και αυτό που παρεξηγούμαστε, ό,τι και να πούμε πάλι στο βρακί της θα πουν ότι με έχει βάλει».

Latest from Blog