Αλλοιωμένος από τον καρκίνο ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης – Η συγκινητική πρωτοβουλία και η ανάρτησή του

Συγκίνηση προκαλεί η κίνηση γνωστών καλλιτεχνών προκειμένου να μπορέσει ο Γιώργος Δασκαλάκης να δώσει μάχη για τη ζωή του.

Ένας άνθρωπος έξω καρδιά. Ένας πολύ δοτικός τραγουδιστής που έχει “ταϊσει” πολύ κόσμο. Ο Γιώργος Δασκαλάκης παλεύει με τον καρκίνο.

Υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες και αντιμετωπίζει με γενναιότητα τον θάνατο. Δίνει καθημερινά τις μάχες του. Άλλες φορές γονατίζει. Άλλες σηκώνεται και πάλι. Ξέρει ότι ο Θεός δίνει τα βάσανα και τις “καταιγίδες” σε καλούς ανθρώπους. Και αυτό το κίνητρο μαζί με τα δυο παιδιά του τον κρατάνε στην ζωή.

Η εικόνα του σοκάρει. Η ψυχή του όμως δεν αλλάζει και ούτε θα αλλάξει. Και συγκινείται και δακρύζει όταν βλέπει πως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που τον στηρίζουν. Σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα που απαιτεί χιλιάδες ευρώ σε έξοδα.

Ο ίδιος ανέβασε το ακόλουθο μήνυμα:

“Καλημέρα Αγάπες μου!!!!
Καλό και ευλογημένο Σαββατοκύριακο να έχουμε και πάντα με υγεία για όλο το Κόσμο!!!
Εμείς δίνουμε τη μάχη μας και είμαστε ήδη νικητές!!! Μασάμε??? ΟΧΙ βέβαια…
Με την αγάπη σας και τη βοήθεια του ΘΕΟΥ θα τα καταφέρουμε!!!
ΑΜΗΝ”

Ο Ματθαίος Γιαννούλης, και προς τιμήν του, ήταν εκείνος που ξεκίνησε την πρωτοβουλία και κατάφερε να μαζέψει κοντά τους πολλούς γνωστούς τραγουδιστές που την ερχόμενη Δευτέρα θα δώσουν μια συναυλία για τον Γιώργο Δασκαλάκη στο “Αγιονέρι” στο Περιστέρι.

Όσα χρήματα μαζευτούν με διαφάνεια και “καθαρότητα” θα μεταφερθούν στον λογαριασμό του καλλιτέχνη για τα έξοδά του από εδώ και στο εξής. Έξοδα πολλά σε θεραπείες, ταξίδια στο εξωτερικό και χημειοθεραπείες.

Latest from Blog