“Απασφάλισε” ο Light: “Εμείς του περιθωρίου δεν βιάσαμε κανέναν”

Από την ημέρα που έλαβε χώρα το περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού μεταξύ Light, SNIK και των«συνοδών» τους στα MAD Video Music Awards και μέχρι σήμερα, ο Light βρίσκεται σε διαρκή πόλεμο με την τηλεόραση και τα media, τα οποία κατηγορεί διαρκώς πως πάνε να κάνουν cancel την τραπ σκηνή. Και δεν είναι ο μόνος που έχει συνεχώς μια διαμάχη με κάποιο τηλεοπτικό πρόσωπο.

Για την ακρίβεια, ο Light τα βάζει με όλους συλλήβδην, παίρνοντας αφορμή πάντοτε από έναν. Αυτή τη φορά την αφορμή του την έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ανέφερε ότι η 12χρονη που βιάστηκε στον Κολωνό, ακούει τραπ και υπονόησε πως αυτό ενδεχομένως να είναι μια αιτία που δεν κατανόησε τι της συμβαίνει.

Ο Light είχε ένα ινσταγκραμικό ξέσπασμα κατά του Λιάγκα και όλων όσοι υποστηρίζουν πως η τραπ οδηγεί στην παραβατικότητα και τόνισε πως οι αστυνομικοί που βίασαν την 19χρονη στο ΑΤ Ομονοίας, ο Μίχος και όλοι όσοι έχουν συλληφθεί για βιασμούς ανηλίκων και μη, μόνο με την τραπ δεν έχουν σχέση.

«Eμείς του περιθωρίου δεν είδα να έχουμε βιάσει κανέναν. Όλο κάτι μπάτσοι, κάτι ψάλτες, κάτι οικογενειάρχες, πολιτικοί και καλοί πολίτες σαν εσάς τσακώνουν κάθε μήνα να βιάζουν παιδάκια», υποστήριξε μεταξύ άλλων, αποκαλώντας βιαστές και παιδόφιλους όλους τους «καθώς πρέπει» που κρίνουν ότι τους φταίει… η τραπ.

Και δεν έμεινε εκεί.

Δείτε την απίστευτη επίθεσή του στις λήψεις που ακολουθούν:

Latest from Blog