Αποκαλύψεις Τοντ για την κατάσταση του Σουμάχερ

Μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport», ο Ζαν Τοντ έκανε μια σπάνια ενημέρωση για την οικογένεια Schumacher, με την οποία εξακολουθεί να παραμένει σταθερός φίλος. Είπε χαρακτηριστικά: «Για μένα, είναι προνόμιο να βρίσκομαι κοντά στην οικογένεια με τον Michael, την Corinna, τον Mick και την Gina.

Η ζωή τους άλλαξε στις 29 Δεκεμβρίου 2013. Πρέπει να ζήσουν τα πάντα διαφορετικά. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει η εγγύτητα των φίλων. Και το Keep Fighting, το θεμέλιό τους.

Είναι πράγματα που είναι μέρος της ζωής, που είναι πιο σημαντικά από τα αποτελέσματα και τους αγαπημένους μας αγώνες. Η ζωή, για όλους, δεν είναι μόνο αγώνες», δήλωσε ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ -πλέον- για την οδηγική ασφάλεια.

Ο Ζαν Τοντ, ο οποίος υπήρξε team principal της Ferrari επί Schumacher και πραγματικά στενός φίλος της οικογένειας του Γερμανού θρύλου της Formula 1, έχει και κατά το παρελθόν μοιραστεί με τα Μέσα ελάχιστες μεν, σημαντικές δε, πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Michael Shcumacher, για τον οποίο η οικογένειά του έχει επιλέξει να πλέξει ένα πέπλο μυστικοπάθειας.

Ο Τοντ λοιπόν, πριν λίγο καιρό, αποκάλυψε ότι επισκέπτεται τακτικά τον Schumacher και τη σύζυγό του Corinna, ενίοτε μέχρι και τρεις φορές την εβδομάδα.

Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild είχε πει χαρακτηριστικά: «Μερικές φορές βλέπουμε ο ένας τον άλλον τρεις φορές την εβδομάδα, μερικές φορές δεν βλεπόμαστε για έναν ολόκληρο μήνα. Είναι φίλοι μου και είμαστε σε συνεχή επαφή. Ό,τι μπορώ να κάνω για την οικογένεια Schumacher θα το κάνω».

Latest from Blog