Αθλήτρια τα παράτησε όλα και… μπήκε στο OnlyFans – Βγάζει 500.000 δολάρια το μήνα (video)

Η συνταξιούχος πλέον αθλήτρια του τζόκεϊ και πρώην παρουσιάστρια του Sky Racing, Libby Hopwood, έκανε μία τολμηρή στροφή στην καριέρα της, αφού αποκάλυψε πριν λίγες μέρες, ότι άνοιξε λογαριασμό στην πλατφόρμα ερασιτεχνικού πορνό OnlyFans.

Η Hopwood αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα της πρώην οδηγού Supercars, Renee Gracie, που ισχυρίζεται ότι κερδίζει 500.000 δολάρια το μήνα από τον πλατφόρμα συνδρομής ενηλίκων.

Η πρώην αθλήτρια τζόκεϊ αποφάσισε να εγκαταλείψει την καριέρα της μετά από ένα σοβαρό ατύχημα το 2014, η οποία υπέστη αιμορραγία στον εγκέφαλο, έσπασε την κλείδα της, την ωμοπλάτη και ένα σπόνδυλο.

Το 2016, η επιστροφή της αναβλήθηκε αφού έγινε παρουσιάστρια του Sky Racing, όπου εργάστηκε για πέντε χρόνια. Η Hopwood έχει επίσης τη δική της επιχείρηση και εξακολουθεί να βρίσκεται στους στάβλους αλόγων κάθε μέρα.

Έχοντας εργαστεί στον κλάδο των ιπποδρομιών τα τελευταία 20 χρόνια, η Hopwood είπε ότι ήταν λογικό να συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα, αλλά με εσώρουχα. «Απολαμβάνω περισσότερο μια σεξουαλικά απελευθερωμένη ζωή», ανέφερε η Τζόκει.

«Γνώρισα τον σύντροφό μου και με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι. Τραβούσαμε μερικές σέξι φωτογραφίες, αλλά δεν μπορούσαμε να τις μοιραστούμε στα ‘κανονικά’ μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε σκέφτηκα γιατί να μην τις εμφανίσω στο OnlyFans;» διερωτήθηκε.

Latest from Blog