Δασκάλα παράτησε τις τάξεις και ασχολήθηκε με το OnlyFans – Σήμερα είναι εκατομμυριούχος

«Είμαι εκατομμυριούχος χάρη στο OnlyFans και δεν μετανιώνω που παράτησα τη δουλειά της καθηγήτριας».

Με αυτόν τον τρόπο επιλέγει να… παρουσιάσει τον εαυτό της η 34χρονη Courtney Tillia, η οποία παράτησε τα βιβλία και τις σχολικές αίθουσες προκειμένου να επικεντρωθεί στην εμφάνισή της και την πλατφόρμα ερασιτεχνικού πορνό, OnlyFans.

Η σέξι καθηγήτρια είναι πλέον εκατομμυριούχος χάρη στη νέα «kinky» καριέρα της.

@courtneytillia It was sooo hot washing the car, needed a little cool down myself! 🥵 #carwash ♬ BOOM – Tiesto

Η Tillia αναφέρθηκε στα εντυπωσιακά κέρδη της στο TMZ τη Δευτέρα, λέγοντας στον ιστότοπο ότι χρειάστηκαν μόλις τρία χρόνια για να συγκεντρώσει το επταψήφιο νούμερο.

Όπως μεταδίδει η Newyorkpost, η μαμά τεσσάρων παιδιών, πριν ξεκινήσει τη καριέρα της στο Onlyfans, εργαζόταν ως παιδαγωγός σε παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Αριζόνα. Όπως επισήμανε, θα της χρειαζόταν περίπου 25 χρόνια για να βγάλει το ίδιο ποσό, περίπου 1 εκατομμυρίου δολαρίων, αν έμενε στη διδασκαλία και μάλιστα με μεταπτυχιακό τίτλο.

«Όταν ήμουν καθηγήτρια, η οικογένειά μου δυσκολευόταν πραγματικά οικονομικά» είπε η Tillia στην The Post πέρυσι. «Το OnlyFans μου επιτρέπει οικονομική ‘ελευθερία’. Μπορώ να παρέχω ό,τι χρειάζεται η οικογένειά μου και πολλά άλλα» υπογράμμισε η 34χρονη. Τα νέα για τους καθηγητές είναι ‘καταθλιπτικά’. Οι εκπαιδευτικοί επιστρέφουν στις τάξεις αυτή την εβδομάδα, με το 80% να αισθάνονται ότι αμείβονται πολύ λίγο, σύμφωνα με το Business.org.

@courtneytillia

Let’s do a Photoshoot in the snow they said! It will be fun they said! 🥶

♬ original sound – mez ۵

Ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι η αμοιβή των καθηγητών έχει μειωθεί την τελευταία δεκαετία, με τον μέσο εκπαιδευτικό να παίρνει 65.090 δολάρια ετησίως το 2021. Το TMZ αναφέρει ότι η Tillia έχει τρεις ξεχωριστούς λογαριασμούς OnlyFans — μια σελίδα VIP, μια δωρεάν σελίδα και ένα κατάστημα στο οποίο πουλάει διάφορα εμπορεύματα.

Η σέξι γυναίκα έχει βγάλει τα περισσότερα χρήματα από τη σελίδα της VIP, κερδίζοντας 380.734 δολάρια σε μηνιαίες συνδρομές και επιπλέον 164.660 δολάρια από μηνύματα με θαυμαστές. Οι ικανοποιημένοι πελάτες έχουν επίσης δωρίσει συνολικά 50.045 δολάρια σε φιλοδωρήματα.

«Υποθέτω ότι είμαι εργάτρια του σεξ. Αλλά δεν ντρέπομαι γι’ αυτό» είπε η πρώην καθηγήτρια, για τη «στροφή» στην επαγγελματική της καριέρα. Πέρυσι, η Tillia μίλησε στην The Post για την απόφασή της να σταματήσει τη διδασκαλία το 2016.

@courtneytillia What I say when I see my abs are coming in 😜 #abs ♬ original sound – Jeannette Vitale

Latest from Blog