Connect
To Top

Δώρα για “εθισμένους”…

Η τεχνολογία είναι ένα θαυμάσιο πράγμα. Μας επιτρέπει να ακούμε την αγαπημένη μας μουσική παντού, να παρακολουθούμε τις ειδήσεις, να οργανώνουμε τη ζωή μας και πολλά άλλα. Και αν γνωρίζεις κάποιον που καταναλώνει με μανία κάθε είδους νέο media tech, τότε αυτή είναι η τέλεια λίστα

 

ANKER 20100MAH PORTABLE CHARGER
Με αρκετή ισχύ για να φορτίσει ένα iPhone 7 επτά φορές, αυτός ο φορητός φορτιστής είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να δώσεις στον εθισμένο φίλο σου.

ANKER 20100MAH PORTABLE CHARGER (€ 35,00)
10 gadget για τους εθισμένους στην τεχνολογία


SEAGATE BACKUP PLUS SLIM 2TB EXTERNAL HARD DRIVE
Με τον κόσμο να γίνεται ολοένα και πιο ψηφιακός, είναι καλή ιδέα να έχει πάντα κάτι για να αποθηκεύεις τις συλλογές σου, όπως αυτό το φορητό εξωτερικό σκληρό δίσκο. Είναι σίγουρα αρκετά μικρό για να το κουβαλάς στο σακίδιο σου καθημερινά και αρκετά μεγάλο για να χωράει 2 tera.

SEAGATE BACKUP PLUS SLIM 2TB EXTERNAL HARD DRIVE (€ 110,00)
10 gadget για τους εθισμένους στην τεχνολογία


POLAROID ONE STEP 2 I-TYPE CAMERA
H άμεση εκτύπωση μέχρι σήμερα ένας από τους πιο ικανοποιητικούς τρόπους για να τραβήξετε φωτογραφίες. Και η Polaroid ήταν πάντα ο βασιλιάς της, αφού το όνομα της εταιρείας είναι συνώνυμο με τις φωτογραφίες στιγμιαίας εκτύπωσης. Αν γνωρίζεις κάποιον που του αρέσει να καταγράφει στιγμές, να του χαρίσεις αυτή την κάμερα και θα σε εκτιμήσει.

POLAROID ONE STEP 2 I-TYPE CAMERA €119.99
10 gadget για τους εθισμένους στην τεχνολογία


BOSE SOUNDLINK MICRO BLUETOOTH SPEAKER
Τα ακουστικά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ακούς μουσική ιδιωτικά, αλλά τι γίνεται αν είσαι έξω και θέλεις να μοιραστείς τις μελωδίες σου; Τώρα μπορείς να πάρεις αυτό το μικροσκοπικό φορητό ηχείο από τους δασκάλους της Bose και να ανατινάξεις τη μουσική σου με εξαιρετική ποιότητα.

BOSE SOUNDLINK MICRO BLUETOOTH SPEAKER (€ 85,00)
10 gadget για τους εθισμένους στην τεχνολογία


AMAZON KINDLE OASIS WATERPROOF E-READER
Δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένα από χαρτί, τα βιβλία δεν είναι αδιάβροχα. Και για πολύ καιρό, ούτε και οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες ήταν. Τώρα όμως η Amazon έχει κυκλοφορήσει ένα Kindle που μπορεί να πάρει να κάνει βουτιά και να επιβιώσει. Αν γνωρίζεις κάποιον που διαβάζει στο μπάνιο, δίπλα στην πισίνα ή στην παραλία, αυτό είναι το τέλειο δώρο.

AMAZON KINDLE OASIS WATERPROOF E-READER (€ 212,00)
10 gadget για τους εθισμένους στην τεχνολογία


PLAYSTATION VR
Αν και ο δρόμος είναι μακρύς, γίνεται όλο και πιο προφανές ότι η εικονική πραγματικότητα είναι εδώ για να μείνει. Και το Playstation βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτού του κινήματος μέσω του Playstation VR;

PLAYSTATION VR (€ 363,00)
10 gadget για τους εθισμένους στην τεχνολογία


SHINOLA CANFIELD HEADPHONES
Αυτά τα υπέροχα ακουστικά από τους «κυρίους» της αμερικανικής μάρκας Shinola, μπορεί να είναι πραγματικά το καλύτερο που έχουμε δει όλο το χρόνο. Και αν ο δώρο – παραλήπτης σου, εκτιμάει το σχεδιασμό και την ποιοτική κατασκευή όσο και τη μουσική, τότε τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

SHINOLA CANFIELD HEADPHONES (€ 420,00)
10 gadget για τους εθισμένους στην τεχνολογία


GOPRO FUSION 360-DEGREE ACTION CAMERA
Ο βασιλιάς των action cameras, GoPro κυκλοφόρησε τελικά μια έκδοση 360 μοιρών των μικροσκοπικών φωτογραφικών μηχανών τους. Και σίγουρα άξιζε την αναμονή. Για όποιον θέλει να συλλάβει τις περιπέτειές του στο VR, αυτή η μηχανή είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνει.

GOPRO FUSION 360-DEGREE ACTION CAMERA (€ 594,00)
10 gadget για τους εθισμένους στην τεχνολογία


SAMSUNG THE FRAME 4K UHD TV
Ας είμαστε ειλικρινείς: οι τηλεοράσεις είναι άσχημες. Είναι μόνο μεγάλα μαύρα ορθογώνια που βάζετε σε ένα πάγκο ή κρεμάτε σε έναν τοίχο. Αυτή από τη Samsung ωστόσο μοιάζει λιγότερο με τηλεόραση και περισσότερο με ένα πλαίσιο εικόνας. Και μπορείς να τη ρυθμίσεις να προβάλλει φωτογραφίες όταν δεν χρησιμοποιείται.

SAMSUNG THE FRAME 4K UHD TV (€ 1.102,00)
10 gadget για τους εθισμένους στην τεχνολογία


SONY XPERIA TOUCH VIDEO PROJECTOR
Με τις τηλεοράσεις περιορίζεται από το μέγεθος της οθόνης, ενώ αυτός ο προβολέας μπορεί να μετατρέψει οποιονδήποτε τοίχο σε μια οθόνη 80 ιντσών. Και θα το κάνει με υψηλή ευκρίνεια. Επιπλέον διαθέτει ακόμη και ενσωματωμένη κάμερα 13 megapixel, ηχεία και μικρόφωνο για βιντεοκλήσεις.

SONY XPERIA TOUCH VIDEO PROJECTOR (€ 1.441,00)
10 gadget για τους εθισμένους στην τεχνολογία

You must be logged in to post a comment Login

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ MENS MUST

"Άνδρας ή άντρας ονομάζεται ο άνθρωπος που ανήκει στο αρσενικό φύλο. Με τον όρο άνδρας αναφερόμαστε συνήθως σε έναν ενήλικα αρσενικού φύλου. Η βασική διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα εντοπίζεται στους γεννητικούς αδένες και την πρόσθια υποθαλάμια περιοχή.
Για τα αρσενικά κατά τη διάρκεια της εφηβείας, η τεστοστερόνη, μαζί με τις γοναδοτροπίνες που απελευθερώνονται από το βλεννογόνο αδένα, υποκινούν τη σπερματογένεση, και έτσι την πλήρη σεξουαλική διάκριση ενός αρσενικού από ένα θηλυκό.

Ο ανδρισμός είναι μια μορφή πολιτισμού. Περιλαμβάνει την ασφάλεια, την ευθύνη, την ανιδιοτέλεια, και γενικούς κανόνες ηθικής, όπως ειλικρίνεια, και σεβασμός.

Όλα αυτά και πολλά ακόμα που θα ανακαλύψετε είναι το ManTalk..