Έχασε 250.000 στο πρώτο παιχνίδι του NFL

Ο Τζέικ Πολ έχασε 250.000 δολάρια αφού στήριξε είτε τους Μπάφαλο Μπιλς κόντρα τους Λος Άντζελες Ραμς για να παίξουν την μπάλα στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν του NFL.

Ο αστέρας του YouTube, ο Paul, δημιούργησε τεράστιο πλούτο από την αγωνιστική του καριέρα τα τελευταία δύο χρόνια και θα ανέβει στα ρινγκ στον έκτο επαγγελματικό αγώνα του εναντίον του Anderson Silva στις 29 Οκτωβρίου στο Gila River Arena του Φοίνιξ. Καθώς συνεχίζει την προετοιμασία του, ο Paul έχει κάνει πολλά στοιχήματα με ανθρώπους κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένου του υποστηρικτή Eddie Hearn όπου πόνταρε 1 εκατομμύριο δολάρια στην Amanda Serrano για να κερδίσει την Katie Taylor, αλλά το στοίχημα τελικά ακυρώθηκε.

Είναι γνωστός ως λάτρης του NFL και είχε ήδη στοιχηματίσει ενώνοντας τις δυνάμεις του με τον ράπερ Rick Ross για να ποντάρει 1 εκατομμύριο δολάρια στο Miami Dolphins που θα κερδίσει το σήμα κατατεθέν του Super Bowl του επόμενου έτους. Στη συνέχεια, ο Paul έβαλε ένα στοίχημα την ημέρα έναρξης της σεζόν στο πρώτο παιχνίδι που ήταν ένα σερί μεταξύ των LA Rams και των Buffalo Bills.

Ωστόσο, το τελευταίο του στοίχημα απέτυχε με δραματικό τρόπο, καθώς το πρώτο παιχνίδι της σεζόν πήγε στους Buffalo Bills, οι οποίοι σημείωσαν επίσης ένα touchdown στο πρώτο drive κατά τη διάρκεια της πειστικής τους νίκης. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του BS w/ Jake Paul, φαίνεται να αντιδρά καταστροφικά στη σημαντική οικονομική του απώλεια μετά το στοίχημα με τον Marco Parlay, τον φίλο του και επαγγελματία παίκτη.

Latest from Blog