Έχει πάθει εμμονή μαζί της, ξοδεύει 30.000 τον χρόνο για να την παρακολουθεί στο Onlyfans: “Του επιτρέπω να ανακουφιστεί”

Ενα μοντέλο του OnlyFans ισχυρίζεται ότι έχει έναν «εμμονικό» συνδρομητή που ξοδεύει χιλιάδες δολάρια για το σέξι περιεχόμενό που ανεβάζει, μάλιστα -όπως ισχυρίζεται η νεαρή γυναίκα- της έχει δώσει την «κυριότητα της ψυχής του».

Η Mercedes Valentine, 22 ετών, σπούδαζε νευροεπιστήμονας όταν ασχολήθηκε με το pole dancing. Έκανε έναν λογαριασμό OnlyFans το 2021 και γρήγορα ανακάλυψε ότι αυτός ήταν ο δρόμος που ήθελε να ακολουθήσει καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της nypost, κερδίζει 47.000 δολάρια μηνιαίως.

Ο παράγοντας για την «επιτυχία» της στο διαδίκτυο, είναι ένας συνδρομητής που φέρεται να ξοδεύει σχεδόν 30.000 δολάρια ετησίως για την Βαλεντίνο, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κάνει τατουάζ το όνομά της πάνω από τα γεννητικά του όργανα και στο δάχτυλό του. Εκτός από τη συνδρομή, έχει κατακλύσει την 22χρονη με δώρα, όπως ένα πιάνο 1.180 δολαρίων και ακριβά πράγματα για το σπίτι της, μεταξύ των οποίων ένας καναπές και τοστιέρα.

«Λίγο πολύ αγόρασε τα έπιπλα για το σπίτι μου», είπε στο South West News Service, τον μοντέλο. Προφανώς έχει ένα πάθος με αυτήν και την αποκαλεί «θεά». Σύμφωνα με πληροφορίες, η Valentine αναφέρεται ως ο δικαιούχος στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής του.

«Αυτός – όπως πολλοί από τους συνδρομητές μου – θέλει να κυριαρχείται από εμένα», εξήγησε. «Ήταν επίσης στο περιθώριο για ένα μήνα και έπρεπε να περιμένει μέχρι να του πω ότι του επιτρέπω να ανακουφιστεί».

Εξάλλου, υποστήριξε, η δουλειά της είναι να ικανοποιεί τις φαντασιώσεις των συνδρομητών της. «Τα αιτήματα δεν με ενοχλούν και θέλω να κάνουν αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους», είπε η Valentine.

«Είναι μια μορφή λατρείας και νομίζω ότι το OnlyFans βοηθά στην εξομάλυνσή της».

Τίποτα από αυτά όμως δεν ανατρέπει την Βαλεντίνο. «Μου έστειλε με email ένα συμβόλαιο που είχε συνάψει, υπογράφοντας με την ψυχή του σε μένα», πρόσθεσε για τον πιο αφοσιωμένο θαυμαστή της. «Δεν με ενοχλεί ούτε με σοκάρει».

Latest from Blog