Έκανε το deal που έψαχνε ο Ολυμπιακός για Καμαρά. Πόσα θα πάρει. Τι γίνεται με Ρέτσο

Ολοκληρώνεται το deal του Ολυμπιακού με την Ρόμα για τον δανεισμό του Μαντί Καμαρά στους Ιταλούς. Οι ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, με τον ερυθρόλευκο μέσο να πετάει για την γειτονική χώρα έτσι ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη νέα του ομάδα.

Η Ρόμα θα πληρώσει όλο το συμβόλαιο της σεζόν του Καμαρά, δηλαδή 1,2 εκ. ευρώ, ενώ η οψιόν αγοράς που μπήκε στη συμφωνία για αγορά του το ερχόμενο καλοκαίρι ανέρχεται στα 12 εκ. ευρώ.

Ο Καμαρά θα έχει την ευκαιρία του να αγωνιστεί και μάλιστα άμεσα, μετά από τον τραυματισμό του Τζίμι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος θα απουσιάσει μέχρι το τέλος του 2022 και γι αυτό άλλωστε οι Ρωμαίοι έτρεξαν για να καλύψουν το κενό του.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι μετά από πέντε χρόνια.

Ο 24χρονος αμυντικός, ο οποίος χθες έκατσε στον πάγκο της Ελλάς Βερόνα, για τελευταία φορά, από νωρίς το πρωί είναι στην χώρα μας, έτσι ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Ρέτσος ήθελε πως και πως να γυρίσει στον Ολυμπιακό και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, και γι αυτό έκανε το παν έτσι ώστε να κερδίσει την ελευθέρας του από τον ιταλική ομάδα.

Έρχεται για να πλαισιώσει την αμυντική διάταξη της ομάδας και να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για τα μετόπισθεν. Μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, οπότε μπορεί να δηλωθεί και στην λίστα Β της ομάδας.

Latest from Blog