Εκπαιδευτικοί απολύθηκαν μετά από «ροζ» βίντεο σε τάξη. Το έκαναν επειδή… δεν τους φτάνει ο μισθός τους

Στην απόλυση ενός ζευγαριού εκπαιδευτικών στις ΗΠΑ προχώρησαν τα σχολεία στα οποία εργάζονταν όταν διαπίστωσαν ότι είχαν γυρίσει πορνό στην αίθουσα διδασκαλίας της γυναίκας με την ίδια να υποστηρίζει ότι έκανε την κίνηση αυτή για να συμπληρώσει τον μισθό της!

Χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι Khloe Karter η καθηγήτρια Φυσικής Σαμάνθα Πίερ ανήρτησε το ροζ βίντεο στη σελίδα που διατηρεί στην ιστοσελίδα OnlyFans. Το βίντεο, όμως, ανακάλυψαν οι μαθητές της οι οποίοι και άρχισαν να το διακινούν.

Συμπρωταγωνιστής της Πίερ ο σύζυγός της και δάσκαλος δημοτικού Ντίλον, ο οποίος συμμετείχε στο γύρισμα που έγινε, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ σε αίθουσα του σχολείου Lake Havasu Unified School District.

Η καθηγήτρια δήλωσε ότι παραιτήθηκε στις 31 Οκτωβρίου καθώς βρέθηκε «υπό πίεση» αφού τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια και επιτήρηση με τον σύζυγό της να χάνει τη δουλειά του τέσσερις ημέρες αργότερα.

Την περασμένη Παρασκευή η νεαρή εκπαιδευτικός ανήρτησε ένα βίντεο για να εξηγήσει γιατί έκαναν το «πιπεράτο» γύρισμα.

«Τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα και ήδη περνάω άπειρες ώρες εκτός ωραρίου σε επιπλέον σχολικές δραστηριότητες και δεν πιστεύω ότι είναι δίκαιο να θυσιάζω τον χρόνο των παιδιών μου γιατί ο μισθός μου δεν είναι αρκετός» υποστήριξηε η Πίερ.

Παραδέχθηκε, πάντως, ότι γύρισε το βίντεο σε σχολική αίθουσα και το διαφήμισε υποστηρίζοντας, ωστόσο, ότι το έκανε μετά το σχολικό ωράριο και το σαββατοκύριακο όταν δεν υπήρχαν μαθητές.

Latest from Blog