“Έπεσε” το Κατράκειο με Μαζωνάκη. Τραγούδησε για την μητέρα του και αυτή χόρεψε ζεϊμπέκικο (video)

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επέστρεψε στη γειτονιά του, δίνοντας μία συναυλία στο Κατράκειο Νίκαιας και η μητέρα του χόρεψε ζεϊμπέκικο, κάνοντας τον τραγουδιστή να πέσει στα πατώματα.

Όταν ανέβηκε στη σκηνή, ο τραγουδιστής υπογράμμισε «είμαι ο Γιώργος της γειτονιάς, αλλά άμα θέλω και ο άνδρας τη χρονιάς», συνηθίζοντας να αστειεύεται με το κοινό του, το οποίο τον αποθέωσε, για ακόμη μία φορά.

Μάλιστα, ανάμεσα στο κοινό ήταν και οι γονείς του, που έψαχνε ο τραγουδιστής από την αρχή της συναυλίας, ενώ στα μισά του τραγουδιού «Ώρες μικρές», σταμάτησε τους μουσικούς για να καλέσει τη μητέρα του στη σκηνή.

«Σε αυτό το σημείο θέλω να πω του πατέρα μου να ανεβάσει τη μάνα μου στη σκηνή να χορέψει ένα ζεϊμπέκικο άμα γουστάρει, γιατί άμα δε γουστάρει μπορεί να με βρίσει κιόλας», επεσήμανε, καλώντας τη μητέρα του Κλειώ στη σκηνή.

Εκείνη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του γιου της και μετά από λίγη ώρα, ο Γιώργος Μαζωνάκης γονάτισε στη σκηνή για να της τραγουδά, όσο εκείνη χόρευε και φυσικά ακολούθησε έντονο χειροκρότημα από το κοινό.

Latest from Blog