«Έρχομαι από τον πλανήτη Άρη. Ιδού τα σχέδια που το αποδεικνύουν»: Μαθητής λυκείου λέει πως είναι εξωγήινος (video)

Ο Ρώσος μαθητής Μπόρις Κρίπριανοβιτς έχει δημιουργήσει σύγχυση στους ειδικούς με τις γνώσεις του σχετικά με το διάστημα, ενώ υποστηρίζει πως γεννήθηκε σε έναν «κόκκινο πλανήτη που μαστίστηκε από τον πόλεμο», πριν ξαναγεννηθεί από τη μητέρα του στη Γη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γονείς του, ο νεαρός Μπόρις από το Βόλγκογκραντ μπόρεσε να μιλήσει μήνες μετά τη γέννησή του και συχνά συζητούσε θέματα που δεν του είχαν διδάξει ποτέ, όπως οι εξωγήινοι πολιτισμοί.

Ρώσος μαθητής

Από την ηλικία των δύο ετών άφηνε τους πάντες άφωνους, καθώς μπορούσε να διαβάζει, να γράφει και να ζωγραφίζει. Η μητέρα του, η οποία είναι η ίδια γιατρός, δήλωσε ότι η πρώτη ένδειξη ότι ήταν ιδιαίτερο παιδί ήρθε μερικές εβδομάδες μετά τη γέννηση, καθώς ήταν σε θέση να κρατήσει το κεφάλι του χωρίς βοήθεια.

Τι υποστηρίζει ο Ρώσος μαθητής για τον πλανήτη Άρη

Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι έζησε έναν «άσχημο πόλεμο» στον Άρη, ο οποίος υπέστη πυρηνική καταστροφή στο μακρινό παρελθόν. Υποστηρίζει πως οι Αρειανοί με ύψος 2,13 μέτρων, εξακολουθούν να ζουν υπόγεια του κόκκινου πλανήτη και να εισπνέουν διοξείδιο του άνθρακα.

Ο Ρώσος μαθητής εξήγησε πως οι Αρειανοί είχαν μια ισχυρή σχέση με τους αρχαίους Αιγυπτίους στη Γη και πώς επισκέφθηκαν κάποτε τον πλανήτη μας. Είπε ότι η ζωή στη Γη θα αλλάξει δραματικά όταν το μνημείο της Μεγάλης Σφίγγας στη Γκίζα «ξεκλειδωθεί», προσθέτοντας ότι ο μηχανισμός ανοίγματος κρύβεται πίσω από ένα αυτί.

Latest from Blog